Overtochten tussen Duitsland en Denemarken vanaf 134 €

Datum: 21 jul 2017 14:41 Bron: Scandlines

Overtochten tussen Duitsland en Denemarken vanaf 134 €

Scandlines biedt deze dag zoveel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om hetgeen te vinden die het beste bij uw reisplannen past.

Sail Puttgarden - Rødby of Rostock - Gedser met een auto en tot 9 personen en prijzen beginnen vanaf slechts 190 € rendement in juli en vanaf slechts 134 € rendement in augustus.

Aan boord van de veerboten vindt u eetgelegenheden en winkels die een breed scala aan gedistilleerde dranken, wijn, tabak en snoep bieden, evenals een speciale afdeling voor parfum en cosmetica.

Tarieven stijgen naarmate de overtochten zich opvullen reserveer op tijd, zodat u de beste prijs krijgt voor uw gewenste vertrektijden.

Boek Nu

Let op: Onder voorbehoud van algemene voorwaarden. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijs is gebaseerd op een Economy-tarief op de Puttgarden - Rodby route die alleen geldig is op geselecteerde vertrekken en moet ten minste 14 dagen voor vertrek geboekt worden.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

EXCLUSIEF: tot 25% KORTING Balearen

Datum: 16 april 2018 Bron: Trasmediterranea

Vaar naar de Balearen deze zomer, met Trasmediterranea en bespaar tot wel 25% op je boeking bij Direct Ferries, tot 30 april 2018!

Japan – Zuid Korea: tot 15% KORTING bij Panstar Cruise

Datum: 11 april 2018 Bron: Panstar Cruise

Boek met korting een overtocht tussen Japan and Zuid Korea met Panstar Cruise.

Middellandse Zee: 100% korting voor kinderen

Datum: 02 april 2018 Bron: Moby Lines & Tirrenia

Boek een familie vakantie in Corsica, Sardinië, Elba of de Tremiti Eilanden… met korting!

Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Datum: 19 september 2017 Bron: Scandlines

Scandlines bied veel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken, en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om datgene te vinden dat het beste bij uw reisplannen past.

Vaar de Oostzee met Finnlines

Datum: 29 augustus 2017 Bron: Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Vaar naar de Kanaaleilanden, met Condor Ferries

Datum: 20 augustus 2017 Bron: Condor Ferries

Condor Ferries voert regelmatige overtochten tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden en boekingen zijn nu open tot november 2018.