Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Datum: 19 sep 2017 15:36 Bron: Scandlines

Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Scandlines bied veel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken, en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om datgene te vinden dat het beste bij uw reisplannen past.

Vaar Puttgarden - Rodby of Rostock - Gedser met een auto en tot 9 personen en prijzen starten vanaf slechts € 66 retour.

Aan boord van de veerboten vindt u eetgelegenheden en winkels die een breed scala aan gedistilleerde dranken, wijn, tabak en snoep bieden, evenals een speciale afdeling voor parfum en cosmetica.

Tarieven stijgen meestal aangezien de overtochten opvullen, Als u vroegtijdig reserveert, zorgt u ervoor dat u de beste prijs krijgt voor uw gewenste overtocht.

Boek Nu

Let op: Onder voorbehoud van algemene voorwaarden. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Vanaf Prijs , op basis van een economisch tarief op de Puttgarden - Rodby route. Tarief is alleen geldig bij geselecteerde vertrekken en moet ten minste 14 dagen voor vertrek geboekt worden.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

Barcelona - Palma: GRATIS auto aan boord

Datum: 30 juni 2018 Bron: Trasmediterranea

Deze zomer, reis tussen Barcelona en de prachtige Mallorca - in de Balearen - met Trasmediterranea: kun je auto GRATIS aan boord meenemen.

EXCLUSIEVE AANBIEDING: Corsica 2e ticket gratis

Datum: 21 juni 2018 Bron: Moby Lines

Vaar naar Corsica met Moby Lines op de populaire route van Nice naar Bastia en bespaar met deze EXCLUSIEVE AANBIEDING.

12,5% KORTING op veerboten naar Groot-Brittannië

Datum: 18 juni 2018 Bron: Stena Line

Ter viering van het 125-jarig jubileum van de Hoek van Holland naar Harwich route biedt Stena Line 12,5% korting op deze populaire overtocht voor een beperkte tijd.

Ibiza - Formentera: tot 15% vroegboekkorting

Datum: 07 juni 2018 Bron: Trasmapi

Trasmapi is het toonaangevende passagiersveerbootbedrijf dat vaart tussen Ibiza en Formentera. Met meerdere dagelijkse overtochten, die slechts 30 minuten duren, is het absoluut perfect voor een dagtocht!

Ibiza naar Formentera voor maar €20 met Balearia

Datum: 31 mei 2018 Bron: Balearia

Balearia biedt nu de extreem populaire Ibiza/Formentera route aan voor slechts €20 per passagier (te voet).