FLASH AANBIEDING: reis naar Engeland met 2 p. & 1 auto, vanaf €119

Datum: 10 nov 2017 09:38 Bron: Stena Line

FLASH AANBIEDING: reis naar Engeland met 2 p. & 1 auto, vanaf €119

Als u van plan bent om dit jaar naar Engeland te reizen of gewoon een mooie last minute uitje wilt maken, dan hebben wij geweldige tarieven voor u met Stena Line!

Boek nu je Hook of Holland - Harwich overtocht bij Direct Ferries en profiteer van deze geweldige tarieven als je vóór 20 december 2017 reist:
• retourtarieven vanaf €119 voor 2 personen en 1 auto
• retourtarieven vanaf €139 voor 2 personen en 1 camper (tot 6 meter lang)
• retourtarieven vanaf €159 voor 2 personen en 1 camper (tot 12 m lang)
• retourtarieven vanaf €89 voor 2 personen en 1 motorfiets

Aan boord van de Ferries vindt u tal van faciliteiten waar u van kunt genieten, waaronder eten en drinken, winkelen, bioscoop en meer.

Haast je, deze flash-aanbieding is alleen geldig voor boekingen die vóór 17 november 2017 zijn gemaakt!

Boek Nu

Let op: Onderhevig aan algemene voorwaarden. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijzen van, op basis van het Economy-tarief. Normale toeslagen voor Flexi-boekingen zijn van toepassing. Aanbieding is niet van toepassing op het Premium-tarief. Alle extra passagiers, hutten, maaltijden, huisdieren en andere items worden tegen de gebruikelijke tarieven in rekening gebracht. Hutaccommodatie is verplicht tijdens avondtochten en kost vanaf €41. Extra passagiers betalen €18 voor volwassenen en €9 voor kinderen. Weekendtoeslag geldt voor overnachtingen tussen vrijdag en zondag: €18 per enkele reis. De beschikbare korting is automatisch online in de prijzen inbegrepen. Aanbieding kan op elk moment worden ingetrokken. Nieuwe online boekingen.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Datum: 19 september 2017 Bron: Scandlines

Scandlines bied veel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken, en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om datgene te vinden dat het beste bij uw reisplannen past.

Vaar de Oostzee met Finnlines

Datum: 29 augustus 2017 Bron: Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Camellia Line: tot 20% KORTING tussen Japan en Zuid-Korea

Datum: 28 augustus 2017 Bron: Camellia Line

Vaar met Camellia Line tussen Japan en Zuid-Korea en bespaar tot 20% door te boeken bij Direct Ferries.

Vaar naar de Kanaaleilanden, met Condor Ferries

Datum: 20 augustus 2017 Bron: Condor Ferries

Condor Ferries voert regelmatige overtochten tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden en boekingen zijn nu open tot november 2018.