FLASH AANBIEDING: reis naar Engeland met 2 p. & 1 auto, vanaf €119

Datum: 10 nov 2017 09:38 Bron: Stena Line

FLASH AANBIEDING: reis naar Engeland met 2 p. & 1 auto, vanaf €119

Als u van plan bent om dit jaar naar Engeland te reizen of gewoon een mooie last minute uitje wilt maken, dan hebben wij geweldige tarieven voor u met Stena Line!

Boek nu je Hook of Holland - Harwich overtocht bij Direct Ferries en profiteer van deze geweldige tarieven als je vóór 20 december 2017 reist:
• retourtarieven vanaf €119 voor 2 personen en 1 auto
• retourtarieven vanaf €139 voor 2 personen en 1 camper (tot 6 meter lang)
• retourtarieven vanaf €159 voor 2 personen en 1 camper (tot 12 m lang)
• retourtarieven vanaf €89 voor 2 personen en 1 motorfiets

Aan boord van de Ferries vindt u tal van faciliteiten waar u van kunt genieten, waaronder eten en drinken, winkelen, bioscoop en meer.

Haast je, deze flash-aanbieding is alleen geldig voor boekingen die vóór 17 november 2017 zijn gemaakt!

Boek Nu

Let op: Onderhevig aan algemene voorwaarden. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Prijzen van, op basis van het Economy-tarief. Normale toeslagen voor Flexi-boekingen zijn van toepassing. Aanbieding is niet van toepassing op het Premium-tarief. Alle extra passagiers, hutten, maaltijden, huisdieren en andere items worden tegen de gebruikelijke tarieven in rekening gebracht. Hutaccommodatie is verplicht tijdens avondtochten en kost vanaf €41. Extra passagiers betalen €18 voor volwassenen en €9 voor kinderen. Weekendtoeslag geldt voor overnachtingen tussen vrijdag en zondag: €18 per enkele reis. De beschikbare korting is automatisch online in de prijzen inbegrepen. Aanbieding kan op elk moment worden ingetrokken. Nieuwe online boekingen.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

12,5% KORTING op veerboten naar Groot-Brittannië

Datum: 18 juni 2018 Bron: Stena Line

Ter viering van het 125-jarig jubileum van de Hoek van Holland naar Harwich route biedt Stena Line 12,5% korting op deze populaire overtocht voor een beperkte tijd.

Ibiza - Formentera: tot 15% vroegboekkorting

Datum: 07 juni 2018 Bron: Trasmapi

Trasmapi is het toonaangevende passagiersveerbootbedrijf dat vaart tussen Ibiza en Formentera. Met meerdere dagelijkse overtochten, die slechts 30 minuten duren, is het absoluut perfect voor een dagtocht!

Ibiza naar Formentera voor maar €20 met Balearia

Datum: 31 mei 2018 Bron: Balearia

Balearia biedt nu de extreem populaire Ibiza/Formentera route aan voor slechts €20 per passagier (te voet).

GNV Zomeraanbieding: 25% korting op overtochten naar Sicilië

Datum: 31 mei 2018 Bron: Grandi Navi Veloci

Deze zomer kunt u Sicilië met korting bezoeken! Vaar met Grandi Navi Veloci en bespaar 25% op uw overtocht als u boekt bij Direct Ferries.