Veerboten naar Ierland

Met Directferries.nl vindt u een selectie van Veerboten naar Ierland, verzorgd door de beste veerbootmaatchappijen, en boekbaar tegen de beste prijzen.

Momenteel bieden we veerdiensten naar Ierland op ongeveer 15 routes met een keuze uit maximaal 229 afvaarten per week.

Volg de links hieronder voor de verschillende veerboten naar Ierland of om dienstregelingen en prijzen te vergelijken, vul uw gegevens in onze Zoek en boek vergelijkingssysteem. Klik hier voor commerciële/Vracht Veerboten naar Ierland.
Ierland
Ierland
Veerboten naar Ierland
Ierland
Ierland

Over Ierland:

Ierland, ooit een van de armste landen van Europa is nu het land met de grootste groei, het rijkste land in Europa. Haar inwoners vluchtten naar alle uithoeken van de wereld.

Tegenwoordig is het 'cool' om Ierse te zijn, en dankzij het succes van The Corrs , Boyzone en U2, suggestieve beelden van Ierland en haar populaire cultuur zijn over de hele wereld te bewonderen.

Het Ierland van het nieuwe millennium is een moderne, progressieve Europese volk, met een ' Celtic Tiger' economie, en verwelkomt veel toeristen het hele jaar door.

Landschap en de bewoners trekken de meeste bezoekers aan. Eenmaal daar, enkele zijn teleurgesteld door de realiteit van de Ierse beelden - de groene, regen hazed meren en wilde , bluf kustlijnen, de geïnspireerde talent, en de rustig tempo en het ritme van het leven. Wat misschien meer van een verrassing is, is hoe veel variatie deze zeer kleine land heeft op het platteland.

Sinds maart 2004, bijna alle plaatsen van het werk, met inbegrip van bars, restaurants, cafe's etc, in Ierland zijn rookvrije. Hotels en Bed&Breakfast zijn niet wettelijk verplicht om rookvrij te zijn, maar velen zijn.

Veerboten naar Ierland vanuit Frankrijk

3 Avaarten / Week
Reistijd: 18 uur 30 minuten
Irish Ferries
3 Avaarten / Week
Reistijd: 17 uur
Stena Line
1 Afvaart / Week
Reistijd: 19 uur
Irish Ferries
1 Afvaart / Week
Reistijd: 17 uur 30 minuten
Irish Ferries
1 Afvaart / Week
Reistijd: 13 uur 30 minuten
Brittany Ferries

Veerboten naar Ierland vanuit Schotland

Veerboten naar Ierland vanuit Eiland van Man

Veerboten naar Ierland vanuit Wales

Veerboten naar Ierland vanuit Engeland

© Direct Ferries Ltd