Veerboten naar Ierland

Op Directferries.nl vindt u een selectie van Veerboten naar Ierland met de beste veerbootmaatschappijen in de regio. Met behulp van onze unieke vergelijkingssysteem kunt u snel en eenvoudig Ierland dienstregelingen en tarieven vergelijken, zodat u altijd de laagste prijs voor uw overtochten naar Ierland betaalt. Ons Ierland netwerk bevat 16 veerboot routes en ongeveer 239 week afvaarten. Volg de diverse links van veerdiensten naar Ierland hieronder, of voer uw gegevens in ons 'Zoek en boek' om tarieven en dienstregelingen te kunnen vergelijken. Bedrijfswagen? Bezoek onze Vracht Veerboten naar Ierland pagina voor meer informatie.
Ierland
Ierland
Veerboten naar Ierland
Ierland
Ierland

Over Ierland:

Ierland, ooit een van de armste landen van Europa is nu het land met de grootste groei, het rijkste land in Europa. Haar inwoners vluchtten naar alle uithoeken van de wereld.

Tegenwoordig is het 'cool' om Ierse te zijn, en dankzij het succes van The Corrs , Boyzone en U2, suggestieve beelden van Ierland en haar populaire cultuur zijn over de hele wereld te bewonderen.

Het Ierland van het nieuwe millennium is een moderne, progressieve Europese volk, met een ' Celtic Tiger' economie, en verwelkomt veel toeristen het hele jaar door.

Landschap en de bewoners trekken de meeste bezoekers aan. Eenmaal daar, enkele zijn teleurgesteld door de realiteit van de Ierse beelden - de groene, regen hazed meren en wilde , bluf kustlijnen, de geïnspireerde talent, en de rustig tempo en het ritme van het leven. Wat misschien meer van een verrassing is, is hoe veel variatie deze zeer kleine land heeft op het platteland.

Sinds maart 2004, bijna alle plaatsen van het werk, met inbegrip van bars, restaurants, cafe's etc, in Ierland zijn rookvrije. Hotels en Bed&Breakfast zijn niet wettelijk verplicht om rookvrij te zijn, maar velen zijn.

Veerboten naar Ierland vanuit Frankrijk

3 Avaarten / Week
Reistijd: 18 uur 30 minuten
Irish Ferries
3 Avaarten / Week
Reistijd: 16 uur
Stena Line
1 Afvaart / Week
Reistijd: 19 uur
Irish Ferries
1 Afvaart / Week
Reistijd: 17 uur 30 minuten
Irish Ferries
1 Afvaart / Week
Reistijd: 13 uur 30 minuten
Brittany Ferries

Veerboten naar Ierland vanuit Schotland

Veerboten naar Ierland vanuit Eiland van Man

Veerboten naar Ierland vanuit Wales

Veerboten naar Ierland vanuit Engeland

© Direct Ferries Ltd