Irish Ferries

Irish Ferries is de toonaangevende veerbootmaatschappij van Ierland en biedt veerdiensten tussen Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, en is geschikt voor passagiers, voertuigen en vrachtauto’s.

In de afgelopen jaren, Irish Ferries heeft meer dan 450 miljoen euro geïnvesteerd in hun vloot en havenfaciliteiten. De maatschappij heeft momenteel een van de modernste vloot van Europa.

Alle Irish Ferries schepen hebben een verscheidenheid aan goede restaurants, cafes en bars, waaronder entertainment zones en TV lounges.

Irish Ferries wordt regelmatig erkend voor zijn inzet en kwaliteit, en heeft een award gewonnen in de Ierse Travel Industry Awards en de Ierse Travel Trade Awards voor ‘Beste veerbootmaatschappij’, en diverse onderscheidingen door de jaren heen.

Gebruik directferries.nl om Irish Ferries dienstregelingen en prijzen te vinden, en om Irish Ferries ferry tickets te boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Maak je geen zorgen, we zullen Irish Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappij in uw zoekopdracht.

Lees meer Lees minder

Alle Irish Ferries routes

Irish Ferries klantenrecensies.

17
 • "irish ferries"

  Mooie overtocht op een degelijke ferrie,aan een zeer voordelige prijs

  'Anonieme' reiste met Irish Ferries aan boord de Oscar Wilde

  Lees meer Lees minder
 • "Irish ferries"

  Mooie overtocht op een degelijke ferrie,aan een zeer voordelige prijs

  'Anonieme' reiste met Irish Ferries aan boord de Oscar Wilde

  Lees meer Lees minder
 • "Vreemde gang van zaken"

  Uiteindelijk hebben we twee prima overtochten gemaakt: heen van Holyhead naar Dublin, terug van Rosslare naar Pembroke. Maar toen we vanuit Nederland onze geboekte reizen wilden verzetten naar een andere datum, kon dat alleen wanneer we alle gegevens van mijn creditcard inclusief de beveiligingscode PER EMAIL aan een medewerker van Direct Ferries toe zouden sturen !!!

  'Marc' reiste met Irish Ferries aan boord de Dublin Swift/Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder
 • "Irish Ferries top"

  Irish Ferries, moderne schepen, gebruik gemaakt van Club Class, kost iets meer maar als prettig ervaren. Met de auto snel op- en van boord. Uitstekende ervaring met Irish Ferries en goed geregeld door directferries.

  'Peter' reiste met Irish Ferries aan boord de Ulysses/Dublin Swift

  Lees meer Lees minder