Irish Ferries klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Bekijk meer Irish Ferries klantrecensies op onze route en schip pagina's.

"aan boord van Ilse of kajuit"

Beoordeeld op 05 mei 2014 door Luc

Een stukje heerlijke " rustvakantie " op weg naar het groene Ierland. Op deze plaats heb je voldoende tijd om uw reisplannen verder te bespreken of er over na te vertellen en dit alles met het nodige comfort, kans op eten en drinken. ook het shoppen vergeten wij niet. Dan even rusten , al dan niet in de zetels of in een kajuit. En dit alles met de waakzame hulp van alle vriendelijke medewerkers op dit schip. Ook de netheid mag hier positief aangestipt worden. Graag had ik vernomen of wij kunnen genieten van een bepaalde korting en dit door het feit dan we meermaals per jaar naar Ierland reizen. Dank.

'Luc' reiste met Irish Ferries, van Pembroke Rosslare aan boord de Isle of Inishmore

"leuke ervaring met het reizen op de Oscar Wild"

Beoordeeld op 20 november 2013 door Franklin R.

mijn vrouw en ik hebben het prettig ervaren om mee te reizen met de Oscar Wild. De personeelsleden zijn heel vriendelijk en goed voor hun werk. Eind november varen wij weer terug met de Oscar Wild. Bedankt voor de goede verzorging. Elisabeth en Franklin Godlieb-Hoogeboom

'Franklin R.' reiste met Irish Ferries, van Cherbourg Rosslare aan boord de Oscar Wilde

"directferries & dfds"

Beoordeeld op 25 augustus 2013 door Marc

Zoals gewoonlijk prima verlopen zonder mankementen! Ik ben een tevreden klant. Vooral de klantgerichtheid en de service van DFDS zijn uitstekend, ik zal in de toekomst weerom voor hen kiezen. Irisch Ferries was nieuw voor me, we zijn ook hierover echter 100% tevreden.

'Marc' reiste met Irish Ferries, van Pembroke Rosslare aan boord de Isle of Inishmore

"cancelling"

Beoordeeld op 13 augustus 2013 door Herman

Wij hebben helaas de reis naar Cherbourg onderweg moeten afbreken vanwege ziekte van mijn partner. We hebben dus ook de overtocht niet kunnen maken.

'Herman ' reiste met Irish Ferries, van Cherbourg Rosslare aan boord de Oscar Wilde

Irish Ferries is de toonaangevende veerbootmaatschappij van Ierland en biedt veerdiensten tussen Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, en is geschikt voor passagiers, voertuigen en vrachtauto’s.

Ontdek het leven aan boord van de schepen van Irish Ferries via:
In de afgelopen jaren, Irish Ferries heeft meer dan 450 miljoen euro geïnvesteerd in hun vloot en havenfaciliteiten. De maatschappij heeft momenteel een van de modernste vloot van Europa.

Alle Irish Ferries schepen hebben een verscheidenheid aan goede restaurants, cafes en bars, waaronder entertainment zones en TV lounges.

Irish Ferries wordt regelmatig erkend voor zijn inzet en kwaliteit, en heeft een award gewonnen in de Ierse Travel Industry Awards en de Ierse Travel Trade Awards voor ‘Beste veerbootmaatschappij’, en diverse onderscheidingen door de jaren heen.

Gebruik directferries.nl om Irish Ferries dienstregelingen en prijzen te vinden, en om Irish Ferries ferry tickets te boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Maak je geen zorgen, we zullen Irish Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappij in uw zoekopdracht.


Irish Ferries

Irish Ferries Routes

3 Avaarten / Week
Reistijd: 17 uur 30 minuten
1 Afvaart / Week
Reistijd: 18 uur 29 minuten
4 Afvaarten / Dag
Reistijd: 1 uur 49 minuten
14 Avaarten / Week
Reistijd: 4 uur 1 minuut
1 Afvaart / Week
Reistijd: 17 uur 30 minuten
© Direct Ferries Ltd