Irish Ferries

Irish Ferries is de toonaangevende veerbootmaatschappij van Ierland en biedt veerdiensten tussen Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, en is geschikt voor passagiers, voertuigen en vrachtauto’s.

In de afgelopen jaren, Irish Ferries heeft meer dan 450 miljoen euro geïnvesteerd in hun vloot en havenfaciliteiten. De maatschappij heeft momenteel een van de modernste vloot van Europa.

Alle Irish Ferries schepen hebben een verscheidenheid aan goede restaurants, cafes en bars, waaronder entertainment zones en TV lounges.

Irish Ferries wordt regelmatig erkend voor zijn inzet en kwaliteit, en heeft een award gewonnen in de Ierse Travel Industry Awards en de Ierse Travel Trade Awards voor ‘Beste veerbootmaatschappij’, en diverse onderscheidingen door de jaren heen.

Gebruik directferries.nl om Irish Ferries dienstregelingen en prijzen te vinden, en om Irish Ferries ferry tickets te boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Maak je geen zorgen, we zullen Irish Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappij in uw zoekopdracht.

Lees meer Lees minder

Alle Irish Ferries routes

Irish Ferries klantenrecensies.

12
 • "reis naar Ierland"

  Goede reis (heen en terug) gehad zonder problemen.

  'Steven' reiste met Irish Ferries aan boord de Oscar Wilde

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Holyhead - Dublin v.v."

  Pluspunten: stiptheid boot v.v. Prima accommodatie aan boord Minpunt: rommeltje op de kade in Dublin. Baanverwijzing verliep zeer chaotisch.

  'H.J.H.M. van Dijk' reiste met Irish Ferries aan boord de Dublin Swift

  Lees meer Lees minder
 • "zéér tevreden"

  We hebben de overzicht Holyhead-Dublin en Rosslare-Pembroke gedaan. Lovende woorden en grote tevredenheid over de maatschappij, de boot, netheid, catering, personeel. Bij een volgende vakantie naar Ierland zullen wij zeker opnieuw bij Irish Ferries boeken.

  'Anonieme' reiste met Irish Ferries aan boord de Dublin Swift/Isle of Inishmore

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht met de Ulysses"

  Beste, Het was voor het 15de of 16de jaar dat we de tocht deden met de Ulysses . De boot en de overtocht vallen best wel mee, nog nooit vertraging of iets dergelijks gehad. Alleen is het spijtig dat er al verschillende keren dronken Ieren en/of Engelsen op de boot zaten die de sfeer wat verzieken. Er is nog altijd wat spanning tussen die twee. Gelukkig reageert het personeel snel en op de gepaste wijze. Erwin

  'Erwin' reiste met Irish Ferries aan boord de Ulysses

  Lees meer Lees minder