Vergelijk overtochten van Whitsunday Islands naar Australia
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Australia

Australië is het zesde grootste land ter wereld, bestaat uit het vasteland, Tasmanië en duizenden kleinere eilanden voor de kust.

Voor een dergelijke massale natie, de bevolking bereikt slechts ongeveer 24.000.000, met als hoogtepunt een enorme uitgestrektheid van adembenemend, ongerepte wildernis, die bekend staat als 'de outback', met bijna negentig procent van de Australiërs die woonachtig zijn in kuststeden. Sydney, waarvan de grootste, beschikt over een collectie van de stranden en trendy bars naast zijn iconische Opera House en de Royal Botanic Garden.

Australische excursies zijn jaunting af naar de Whitsunday Islands voor Great Barrier Reef duiken, of hoppen naar Kangaroo Island om zijn prachtige National Park, terwijl de Tiwi-eilanden, in het noorden, showcase van de fascinerende Aboriginal manier van leven.

Met tal van eilanden rond de Australische kust, reizen per veerboot is de beste manier van reizen naar het vasteland, zodat u de schitterende oceanische uitzichten langs de weg kunt genieten.

Veerboten van Whitsunday Islands naar Australia

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.