Holland Norway Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Holland Norway Lines

Nieuwste aanbiedingen voor Holland Norway Lines

Holland Norway Lines

Holland Norway Lines is een van Europa's snelst groeiende ferrymaatschappijen en doet zijn naam eer aan als eerste cruiseferryverbinding tussen Nederland en Noorwegen.

Het bedrijf heeft een lange weg afgelegd sinds de lancering in 2020, met de ambitie om jaarlijks meer dan 100.000 passagiers van Eemshaven naar Kristiansand te vervoeren. HNL heeft kantoren in heel Nederland en Noorwegen en heeft meer dan 200 medewerkers in dienst, zowel aan boord van hun schepen als aan wal.

Deze groeiende veerdienst heeft onlangs het eerste schip aan hun vloot toegevoegd. De Romantika is een indrukwekkende moderne cruiseveerboot gecharterd van Tallink Silja Line. Met een lengte van 632 voet kan het schip in korte tijd een groot aantal passagiers en voertuigen van Nederland naar Noorwegen vervoeren.

Met alles van buffetrestaurants tot luxe sauna's, heeft de Romantika faciliteiten voor al zijn 1.500 passagiers, waaronder cocktailbars, cafés, en belastingvrije winkels die jouw favoriete high street-merken verkopen. Bovenal is elke passagier verzekerd van een ruime privécabine om de reis nog meer ontspannen te maken.

Op directferries.nl kun je dienstregelingen en tarieven vinden en veerboottickets boeken voor Holland Norway Lines.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Holland Norway Lines bekijken en Holland Norway Lines veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Holland Norway Lines bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking