COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

European Ferries

European Ferries biedt overtochten tussen Italië en Albanië met het schip de St Damian.

Het schip heeft een capaciteit van veel voertuigen en passagiers en biedt tal van faciliteiten om u te vermaken tijdens de reis.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van European Ferries bekijken en European Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van European Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.