COVID-19 Reisinformatie Om de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning te garanderen, heeft European Ferries samengewerkt met gezondheids- en regelgevende instanties om de beste procedures in te voeren om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. De onderstaande preventieve maatregelen zijn getroffen om je in staat te stellen om veilig en met vertrouwen te reizen:
  • Verhoogde frequentie van het reinigen van alle delen van het schip, met bijzondere aandacht voor gebieden met veelvuldig handcontact, zoals deurkrukken, leuningen en tafelbladen.

COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

European Ferries

European Ferries biedt overtochten tussen Italië en Albanië met het schip de St Damian.

Het schip heeft een capaciteit van veel voertuigen en passagiers en biedt tal van faciliteiten om u te vermaken tijdens de reis.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van European Ferries bekijken en European Ferries veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van European Ferries bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle European Ferries routes