Laziomar

Laziomar of Lazio Regional Maritime, is een Italiaanse veerbootmaatschappij die verschillende havensteden op het vasteland van de westkust, in de buurt van Rome en Napels, verbindt met de Pontijnse Eilanden in de Tyrreense Zee.

Het bedrijf was oorspronkelijk gevestigd in Rome maar verhuisde in juni 2011 verder naar het zuiden toen het werd overgenomen door een groep vooraanstaande Italiaanse rederijen. Vandaag de dag biedt Laziomar het hele jaar veerdiensten aan naar de mooie Pontijnse archipel.

Laziomar maakt gebruik van 9 schepen die zijn ingeschreven in het Italiaanse Maritieme Register. Passagiers zijn hierdoor gegarandeerd van een veilige reis. De vloot bestaat uit een mix van draagvleugelboten, snelboten en grote veerboten die meer dan 600 passagiers en 60 voertuigen kunnen vervoeren.

Het vlaggenschip ‘Monte Gargano’ kan een snelheid bereiken van 34 knopen waardoor u soepel en comfortabel van Formia naar het eiland Ponza kunt varen. Het nieuwste schip, 'Laura' beschikt over een strak design met een groot zonnedek aan de achterzijde.

Bekijk Laziomar dienstregelingen, prijzen en boek Laziomar ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Laziomar ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Laziomar routes

Alternatieve maatschappijen en routes