Ponza naar Formia Veerboot

De Ponza Formia veerdienst verbindt Pontine Eilanden met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Laziomar veerdienst gaat tot 14 keer per week met een vaartijd van ongeveer 2 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van Laziomar vertrekt tot 11 keer per week en duurt 1 uur 20 min.

Dus dat is een totaal van 25 overtochten per week op de Ponza Formia route tussen Pontine Eilanden en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Ponza - Formia Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Ponza Formia tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Ponza Formia boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Ponza Gids

Ponza is een Italiaans eiland en het grootste van de Pontijnse eilanden archipel. Het eiland ligt ongeveer 35 km ten zuiden van Kaap Circeo aan de Tyffhenian Zee. Ponza wordt beschouwd door veel van haar bezoekers als een lagere-key - en een goedkopere - versie van Capri, en wordt bezocht door de rijke en beroemde mensen die graag een lager profiel willen behouden op vakantie, maar ook door vele jonge Romeinen in de zomer. De belangrijkste nederzettingen van het eiland zijn Ponza Porto, rond de haven, en Le Forna, in het noorden. Het eiland heeft een schoon en helder water waarin de bezoekers aan het strand, rotsen, en vanaf de boot (beschikbaar voor georganiseerde reizen een ook te huur in de haven) kunnen zwemmen. Er zijn een aantal uitstekende restaurants op Ponza, evenals een paar opties voor late-night drinken en dansen. Er zijn niet veel toeristische attracties of monumenten op het eiland. De belangrijkste aantrekkingskracht op Ponza is het landschap, de kustlijn en de sfeer.

Veerboten vanuit Ponza vertrekken naar Napels, Terracina, Formia en Anzio; er zijn ook draagvleugelboten (aliscafo) naar Anzio en Formia, met een reistijd van ongeveer 75 minuten.