Veel Gestelde Vragen

Het gebruik van onze 'FAQ-database' is de meest directe manier om snel antwoord te krijgen op je vragen over rezien per veerboot! Klik op de categorie naar keuze om ook het antwoord te zien. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via Contact

Faq - travel documents

 • Heb ik een paspoort nodig?

  Bij het reizen op binnenlandse diensten in het land waar u paspoort is afgegeven, een geldige ID-kaart is voldoende, echter voor internationale diensten of als u niet reist binnen het land waar uw paspoort is afgegeven dan heeft u een paspoort nodig om te kunnen reizen.

 • Welke documenten zijn verplicht om in het buitenland te kunnen rijden?

  Het is een wettelijke verplichting om een geldig rijbewijs, kentekenbewijs en autoverzekering certificaat bij u te hebben. Er zijn specifieke regels in de verschillende landen en daarom raden wij u aan om het te controleren voordat u op reis gaat om er zeker van te zijn dat u akkoord gaat.

 • Heb ik een visa nodig?

  Dit is afhankelijk van uw nationaliteit en het land waar u naartoe reist. Als u reist naar een land waarvan u denkt dat het een visum vereist dan raden wij u aan contact op te nemen met uw plaatselijke ambassade. Het verkrijgen van een visum kan enkele weken duren, neem aub de nodige maatregelen op tijd voor uw reisdatum.

 • Ons adres

  Direct Ferries Ltd, 12th Floor Portland House, Bressenden Place, London, SW1E 5RS, United Kingdom