Sarris Cruises

Er zijn verrassend weinig transportverbindingen tussen Griekenland en Albanië. Sarris Cruises is in dit gat in de markt gesprongen door veerdiensten aan te bieden tussen Corfu (Griekenland) en Saranda (Albanië). Het bedrijf werd in 2005 opgericht en groeide al snel uit tot een van de populairste transportbedrijven van Albanië.

Jaarlijks vervoert Sarris Cruises meer dan 2,5 miljoen passagiers op haar 2 passagiersschepen. Rena heeft voldoende capaciteit voor 525 passagiers terwijl Giorgia plaats heeft voor 295 passagiers. Aan boord vindt u een bar waar u drankjes en zoete of hartige snacks kunt bestellen. De meeste passagiers kiezen ervoor om hun drankje te nuttigen op het bovendek terwijl ze het prachtige landschap met kleurige huisjes bewonderen. Als u liever van uw eten geniet in een meer besloten omgeving kunt u terecht in het eetgedeelte op het benedendek.

Passagiers op beide veerboten worden warm begroet door de vriendelijke bemanningsleden die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de reis soepel en veilig verloopt. Honden en katten zijn toegestaan op de veerboten dus u kunt uw huisdier met een gerust hart meenemen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Sarris Cruises bekijken en Sarris Cruises veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Sarris Cruises bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Sarris Cruises routes

Alternatieve maatschappijen en routes