COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Red Star Ferries

Red Star Ferries biedt internationale veerdiensten aan tussen de Zuid-Italiaanse havenstad Brindisi en de steden Vlora en Saranda in Albanië. Daarnaast verzorgt het bedrijf overtochten van en naar een aantal eilanden voor de westkust van Griekenland, in de Ionische Zee.

De kortste overtocht tussen Italië en Albanië, van Brindisi naar Vlora, neemt aan boord van het vlaggenschip Red Star 1 slechts vierenhalf uur in beslag. Daarnaast verzorgt Red Star Ferries twee keer in de week overtochten tussen Italië en Saranda, de officieuze hoofdstad van de Albanese Rivièra. In het hoogseizoen stappen passagiers aan bood van de veerboten van Red Star Ferries voor overtochten naar de prachtige Griekse eilanden Paxos, Kefalonia en Zakynthos.

De vloot van Red Star Ferries bestaat uit grote, moderne veerboten met comfortabele voorzieningen. Aan boord vindt u cafés, bars, restaurants en lounges met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Red Star Ferries snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.