Red Star Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Red Star Ferries

Nieuwste aanbiedingen voor Red Star Ferries

Red Star Ferries

Red Star Ferries biedt internationale veerdiensten aan tussen de Zuid-Italiaanse havenstad Brindisi en de steden Vlora en Saranda in Albanië. Daarnaast verzorgt het bedrijf overtochten van en naar een aantal eilanden voor de westkust van Griekenland, in de Ionische Zee.

De kortste overtocht tussen Italië en Albanië, van Brindisi naar Vlora, neemt aan boord van het vlaggenschip Red Star 1 slechts vierenhalf uur in beslag. Daarnaast verzorgt Red Star Ferries twee keer in de week overtochten tussen Italië en Saranda, de officieuze hoofdstad van de Albanese Rivièra. In het hoogseizoen stappen passagiers aan bood van de veerboten van Red Star Ferries voor overtochten naar de prachtige Griekse eilanden Paxos, Kefalonia en Zakynthos.

De vloot van Red Star Ferries bestaat uit grote, moderne veerboten met comfortabele voorzieningen. Aan boord vindt u cafés, bars, restaurants en lounges met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Red Star Ferries snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking