Pozzuoli naar Casamicciola Veerboot

De Pozzuoli Casamicciola veerdienst verbindt Italië met Gulf of Napoli en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Medmar veerdienst gaat tot 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur Terwijl de veerdienst van Caremar vertrekt tot 7 keer per week en duurt 1 uur 10 min.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Pozzuoli Casamicciola route tussen Italië en Gulf of Napoli. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Pozzuoli - Casamicciola Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Pozzuoli Casamicciola tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Pozzuoli Casamicciola boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Pozzuoli Gids

Pozzuoli is een stad op de Brandende schiereiland en is gelegen in de provincie Napels in de Italiaanse regio Campania. Pozzuoli is erg belangrijk geweest tijdens de Griekse en Romeinse tijd, en zijn geschiedenis is nog steeds zichtbaar in alle uithoeken van de stad. Deze stad is ook bekend om het vreemde fenomeen genaamd Bradyseïsme: de vulkanische activiteit, gedreven door de druk van ondergrondse gassen, waardoor de stad stijgt en daalt ten opzichte van de zeespiegel.

Een van de belangrijkste attracties in de stad is de Macellum van Pozzuoli, vroeger een markt gebouw van de Romeinse kolonie. Het gebouw werd voor het eerst opgegraven in de 18e eeuw, en de een standbeeld van Serapis werd ontdekt. Het gebouw wordt ten onrechte aangemerkt als serapeum van de stad of de Tempel van Serapis. De boulevard is een van de meest bezochte plaatsen in de stad en is het centrum van Phlegraean nachtleven. Op de boulevard vindt u bars, restaurants, pizzeria's, ijssalons en de coolste clubs.

Vanuit de haven van de stad vertrekken schepen naar Ischia, Casamicciola en Procida.

Casamicciola Gids

Casamicciola is gelegen aan de noordkust van het eiland Ischia, die is een eiland van vulkanische oorsprong in de Italiaanse regio Campania, aan de noordkant van de baai van Napels. Het eiland is gemakkelijk bereikbaar met veerboten en draagvleugelboten van Napels. Evenals zandstranden en blauwe zee, het eiland beschikt ook over natuurlijke warmwaterbronnen, en de spa complexen rond deze zijn een andere grote vakantie attractie. De warmwaterbronnen en de natuurlijke schoonheid van het eiland te maken Ischia een populaire bestemming voor Duitse toeristen in het bijzonder, en vele tekenen en mededelingen rond het eiland gebruiken Duits als tweede taal. De meeste bezoekers gaan meteen voor de noordkust steden van Ischia Porto, Ischia Ponte, Ischia, Forio en Lacco Ameno. Van deze, Ischia Porto beschikt over de beste bars, Casamicciola de ergste verkeer en Ischia Ponte en Lacco Ameno het meest aanspreken.

Draagvleugelboten en veerboten verzorgen diensten heen en weer naar het vasteland van Italië in Napels vanuit de mooie haven van Casamicciola.