fjord_line_fjord_cat

Fjord Cat

Verzorgd door Fjord Line op de route Hirtshals Kristiansand

Aan boord van de Fjord Line Express HSC Fjord Cat kunt u een plezierige reis verwachten in comfortabele stoelen, voor elk moment van de dag een ruime keuze van gerechten, en tal van koopjes in de tax-free winkel. Het schip heeft een capaciteit van maximaal 900 passagiers en 220 auto's, maar om veel meer ruimte aan boord te hebben heeft Fjord Line besloten om de capaciteit te beperken tot 700 passagiers en 180 auto's. De HSC Fjord Cat heeft een record op haar naam staan, als de snelste overtocht op de Atlantische Oceaan. Het schip bestaat sinds 1998, met een gemiddelde snelheid van de 76km p/u (41 knopen), zij was het eerste schip dat de Atlantische Oceaan in minder dan drie dagen heeft overgestoken. Omdat de Fjord Line Express Cat veel sneller is dan andere veerboten, wordt het een snelle overtocht naar Noorwegen of Denemarken!

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

De Fjord Cat heeft twee verschillende soorten zitplaatsen. In de grote lounge op dek 2 vindt u gratis Economy Class stoelen, en een comfortabele lounge met luxe, comfortabele stoelen. Passagiers kunnen altijd upgraden naar de 'Comfort' optie (gegroepeerd in vier, zes en acht stoelen rond een tafel), of een all-inclusive buffet toevoegen. Het buffet is geopend tot 30 minuten voor aankomst. Tijdens de maaltijden (buffetvorm) zijn mineraal water, wijn, bier en koffie inclusief (bij het ontbijt, geen bier en wijn inbegrepen).

Eten en drinken aan boord

Het schip beschikt over een zelfbedieningsrestaurant. Het restaurant serveert ontbijt, lunch en diner. Begin de dag goed met een klassieke ontbijtbuffet. De lunch tafel biedt een selectie van zowel warme als koude gerechten, gebak en koffie. Het dinerbuffet biedt een brede slectie aan warme en koude gerechten, en een saladebar en dessert tafel. Op dek 2 treft u een café en op dek 3 een kiosk aan waar u hotdogs, ijs, broodjes en dranken kunt kopen.

Shoppen aan boord

Er zijn allerlei producten te kopen in de taxfree shop aan boord waaronder cosmetica, kleding, parfums, aftershave, snoep, chocolade, games en reisbenodigdheden.

Extra faciliteiten aan boord

GSM-netwerk is beschikbaar aan boord van het schip (ook op zee) aangeboden door de Maritime Communications Partner (MCP). Tarieven worden bepaald door de aanbieder van uw mobiele-netwerk.

Toegankelijkheid

Medewerkers, zowel aan boord als op het land, zijn beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden. Er is geen lift aan boord van dit schip. Passagiers met beperkte mobiliteit /rolstoelgebruikers zullen geen toegang hebben tot de 'comfort class' lounge (alleen bereikbaar per trap).

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Fjord Cat gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Fjord Cat

fjord_line_fjord_cat_basic_seats fjord_line_fjord_cat_buffet fjord_line_fjord_cat_comfort_lounge_seats fjord_line_fjord_cat_seating_area fjord_line_fjord_cat_tax_free_shop

Andere Fjord Line Schepen

Fjord Cat Recensies.

4.6
van 5

Dit schip werd aanbevolen door 100% van onze klanten

 • Algemeen:5.0
 • Personeel:5.0
 • Catering:5.0
 • Punctualiteit:4.0
 • Netheid aan boord:4.0
 • "overtocht"

  De boeking was prima verlopen zijn een dag eerder vertrokken omdat we op de change baan mee konden. Mijn vrouw en zoon hebben de overtocht prettig ervaren maar ik zelf heb 2 uur op de toilet gezeten dat was geen pretje. Ik was niet als enige op de boot die zich niet lekker voelde. Verders was alles prima, snelle overtocht dit heeft mij goed verrast. Onlangs we zelf ook al jaren in noorwegen op de fjorden vissen. ( 35 jaar ) Deze overtocht is wel een aanrader als men onder in noorwegen vakantie wil houden. Bedankt voor de goede service. met vriendelijke groet, fam van den Heijkant

  • Algemene beoordeling:
  • Algemeen:
  • Catering:
  • Netheid aan boord:
  • Personeel:
  • Punctualiteit:
  • Aanbevolen?
   Ja

  Beoordeeld op door Goof die met Fjord Line reisde aan boord van de Fjord Cat.

  Lees meer Lees minder