Casamicciola naar Pozzuoli Veerboot

De Casamicciola Pozzuoli veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Medmar veerdienst gaat tot 3 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 1 uur Terwijl de veerdienst van Caremar vertrekt tot 7 keer per week en duurt 1 uur 10 min.

Dus dat is een totaal van 28 overtochten per week op de Casamicciola Pozzuoli route tussen Gulf of Napoli en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Casamicciola - Pozzuoli Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Casamicciola Pozzuoli tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Casamicciola Pozzuoli boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Casamicciola Gids

Casamicciola Terme is een gemeente in de provincie Napels in de Italiaanse regio Campania, gelegen in het noordelijke deel van het eiland Ischia. Casamicciola ligt langs de noordelijke kust van het eiland tussen Forio en Ischia Porto en is de thuisbasis van de kleinere dorpen van Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella en Piazza Maio. Casamicciola is het best bekend om zijn thermale baden en natuurlijke bronnen zoals Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni en La Rita, maar ook om zijn mooie winkels en cafés zoals Calise en ook restaurants waar u van traditionele Ischian gerechten kunt genieten.
Draagvleugelboten en veerboten maken hun weg heen en weer naar het vasteland van Italië in Napels vanuit de mooie haven van Casamicciola, die ook een jachthaven en verwelkomt een aantal glamoureuze jachten.

Pozzuoli Gids

De Italiaanse stad Pozzuoli is een oude Romeinse dorp, gesticht 10 km ten westen van Napels door een groep ballingen uit het Griekse eiland Samos, dat is waarom het werd genoemd Dicearchia, "goed bestuur". De stad, die ligt op een kaap uitsteekt in de zee, tussen Posillipo en Misenum, is vandaag de dag het belangrijkste centrum van de Brandende velden, "Campi Flegrei". Gunstige geografische ligging van de stad, de historische traditie van het kuuroord en het resort en de aanwezigheid van de oude Romeinse monumenten maken Pozzuoli een belangrijke toeristische en commerciële centrum. Een van de belangrijkste attracties in de stad is de Macellum van Pozzuoli waarin de markt gebouw van de Romeinse kolonie van Pozzuoli was. Toen het eerst opgegraven in de 18e eeuw, de ontdekking van een standbeeld van Serapis geleid tot het gebouw wordt ten onrechte aangemerkt als serapeum de stad of de Tempel van Serapis.

Veerdiensten naar Ischia, Casamicciola en Procida vertrekken uit de haven van de stad.