Casamicciola naar Napoli Veerboot

De Casamicciola Napoli veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SNAV veerdienst gaat tot 26 keer per week met een vaartijd van ongeveer 50 minuten Terwijl de veerdienst van Caremar vertrekt tot 7 keer per week en duurt 1 uur 35 min.

Dus dat is een totaal van 33 overtochten per week op de Casamicciola Napoli route tussen Gulf of Napoli en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Casamicciola - Napoli Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Casamicciola Napoli tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Casamicciola Napoli boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Casamicciola Gids

Casamicciola Terme is een gemeente in de provincie Napels in de Italiaanse regio Campania, gelegen in het noordelijke deel van het eiland Ischia. Casamicciola ligt langs de noordelijke kust van het eiland tussen Forio en Ischia Porto en is de thuisbasis van de kleinere dorpen van Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella en Piazza Maio. Casamicciola is het best bekend om zijn thermale baden en natuurlijke bronnen zoals Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni en La Rita, maar ook om zijn mooie winkels en cafés zoals Calise en ook restaurants waar u van traditionele Ischian gerechten kunt genieten.
Draagvleugelboten en veerboten maken hun weg heen en weer naar het vasteland van Italië in Napels vanuit de mooie haven van Casamicciola, die ook een jachthaven en verwelkomt een aantal glamoureuze jachten.