COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Casamicciola - Napoli is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Casamicciola naar Napoli Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Gulf of Napoli naar Italië pagina.

Casamicciola - Napoli Veerbootmaatschappij

    • 4 Afvaarten / Dag 55 min
    • Prijsaanvraag
    • 7 Afvaarten / Week 1 uur 35 min
    • Prijsaanvraag

Casamicciola naar Napoli Veerboot

De Casamicciola Napoli veerdienst verbindt Gulf of Napoli met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SNAV Aliscafi veerdienst gaat tot 4 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 55 minuten Terwijl de veerdienst van Caremar vertrekt tot 7 keer per week en duurt 1 uur 35 minuten.

Dus dat is een totaal van 35 overtochten per week op de Casamicciola Napoli route tussen Gulf of Napoli en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Casamicciola Gids

Casamicciola Terme is een gemeente in de provincie Napels in de Italiaanse regio Campania, gelegen in het noordelijke deel van het eiland Ischia. Casamicciola ligt langs de noordelijke kust van het eiland tussen Forio en Ischia Porto en is de thuisbasis van de kleinere dorpen van Perrone, Castiglione, Piazza Bagni, La Rita, La Sentinella en Piazza Maio. Casamicciola is het best bekend om zijn thermale baden en natuurlijke bronnen zoals Castiglione Thermal Park, Piazza Bagni en La Rita, maar ook om zijn mooie winkels en cafés zoals Calise en ook restaurants waar u van traditionele Ischian gerechten kunt genieten.
Draagvleugelboten en veerboten maken hun weg heen en weer naar het vasteland van Italië in Napels vanuit de mooie haven van Casamicciola, die ook een jachthaven en verwelkomt een aantal glamoureuze jachten.