COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Virtu Ferries Gozo

De veerbootmaatschappij Virtu Ferries Gozo biedt overtochten aan tussen Malta en Gozo, tussen Grand Harbour, Valletta en Mġarr Haven.

Virtu Ferries heeft interesse getoond in de Gozo – Malta route sinds de oprichting van het bedrijf in 1988. Nu de passagiersdienst voor snelle veerboten is geliberaliseerd, heeft Virtu bij Transport Malta een vergunning aangevraagd en ze kijken ernaar uit om het behaalde succes te herhalen gedurende de afgelopen 33 jaar op internationale lijnen, inclusief de route tussen Malta en Sicilië.

Virtu Ferries Gozo verzorgt meer dan 150 reizen per week voor alleen passagiers, met een reistijd van minder dan 45 minuten. De dienst wordt uitgevoerd door hun catamarans San Frangisk en San Pawl.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Virtu Ferries Gozo raadplegen en Virtu Ferries Gozo veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Virtu Ferries Gozo ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Virtu Ferries Gozo routes en havens

Alle Virtu Ferries Gozo routes