Virtu Ferries Gozo
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Virtu Ferries Gozo

Virtu Ferries Gozo

De veerbootmaatschappij Virtu Ferries Gozo biedt overtochten aan tussen Malta en Gozo, tussen Grand Harbour, Valletta en Mġarr Haven.

Virtu Ferries heeft interesse getoond in de Gozo – Malta route sinds de oprichting van het bedrijf in 1988. Nu de passagiersdienst voor snelle veerboten is geliberaliseerd, heeft Virtu bij Transport Malta een vergunning aangevraagd en ze kijken ernaar uit om het behaalde succes te herhalen gedurende de afgelopen 33 jaar op internationale lijnen, inclusief de route tussen Malta en Sicilië.

Virtu Ferries Gozo verzorgt meer dan 150 reizen per week voor alleen passagiers, met een reistijd van minder dan 45 minuten. De dienst wordt uitgevoerd door hun catamarans San Frangisk en San Pawl.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Virtu Ferries Gozo raadplegen en Virtu Ferries Gozo veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Virtu Ferries Gozo ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.