Marlin Lembongan Cruiser

Marlin Lembongan Cruiser werd opgericht in 2012, en biedt dagelijks high-speed overtochten tussen Sanur in het zuidoosten van Bali en Nusa Lembongan, een klein eilandje voor de noordwest kust van Nusa Penida, Indonesië.

Met behulp van een 750 gemotoriseerde boot die tot 35 passagiers kan vervoeren, Marlin Lembongan Cruiser biedt veerdiensten vanaf Bali naar Lembongan in slechts 30 minuten, met een pick-up en drop-off service in sommige gebieden op Bali.

De boot biedt een breed scala aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder reddingsvlotten, jassen en ring boeien, en de volledig geaccrediteerd kapitein en de bemanning aan boord helpen u graag met eventuele problemen gedurende de reis. Tijdens uw reis, kunt u ervoor kiezen om in de zon te liggen op het bovendek of te ontspannen in de comfortabele stoelen op de benedendek.

Lembongan is hard op weg een van de populairste bestemmingen van het land te worden en is ideaal voor surfen en snorkelen. Lembongan biedt ook een meer ontspannen sfeer dan de bruisende resorts op Bali, een ideaal locatie voor een fantastische dagreis.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Marlin Lembongan Cruiser dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder