Frankrijk

Hoe u overtochten vanuit Frankrijk naar Engeland kunt boeken

Er is geen tekort aan overtochten van Frankrijk naar Engeland. Er zijn 4 Veerbootmaatschappijen met een gecombineerd aanbod van 11 Veerboot Routes die Dieppe naar Newhaven, Caen naar Portsmouth, Cherbourg naar Poole & Portsmouth, Le Havre naar Portsmouth, Roscoff naar Plymouth, St Malo naar Portsmouth & Plymouth, Calais naar Dover, Duinkerken naar Dover, Calais naar Dover & Cherbourg naar Poole & Portsmouth verbinden met andere havens.

De snelste route tussen Frankrijk en Engeland is Calais naar Dover, met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten. Met zo veel routes in de aanbieding maken we het eenvoudig om alle soortgelijke routes in een klik te vergelijken, zodat u zo eenvoudig mogelijk kunt vinden wat u zoekt.

Frankrijk Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Over Frankrijk:

Frankrijk is al jaren 's werelds populairste vakantiebestemming en is een van de meest diverse landen ter wereld.

Het gevarieerde landschap en de rijke cultuur maken Frankrijk tot een ideale vakantiebestemming.

Of u nou toe bent aan avontuur, een spa break, strandvakantie, winkelen of simpelweg mensen-kijken, in Frankrijk kan het allemaal. En hoe vaak u er ook al geweest bent, er valt altijd iets nieuws te ontdekken.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.