Eurotunnel klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies

"Directferries"

Beoordeeld op 04 november 2014 door Peter

Een snelle manier om in Engeland te geraken met de wagen.

'Peter' reiste met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

"Prima geregeld...en I-deal betalings mogelijkheid."

Beoordeeld op 02 november 2014 door Ton

Vooral omdat je bij directferries.nl (tunnel heen en weer) met I-deal kunt betalen, kozen wij voor deze manier. (andere aanbieders hebben deze keuze van elektronische betaling niet) Soms is het een beetje verwarrend omdat men generaal "veerboot" of "ferries" vermeld, ondanks dat het om de tunnel transport ging. Iets verder lezen geeft dan duidelijkheid. Zowel betaling via I-deal, als de reis verliep vlekkeloos. Klasse. Niet duurder, niet slechter, wel I-deal. Gaan we zeker weer doen.

'Ton' reiste met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

"mijn eerste reis door de eurotunnel"

Beoordeeld op 23 oktober 2014 door Corrien

Het was een aparte gewaarwording. binnen 35 minuten sta je van Frankrijk in U.K. Super snel en de afhandeling bij inchecken en zo . Super en vriendelijk personeel. Geweldige ervaring Catering weet ik niet. geen gebruik van gemaakt

'Corrien' reiste met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

"snel en makkelijk"

Beoordeeld op 10 september 2014 door Tim

Zeker voor herhaling vatbaar. al is de terminal net zo groot, zo voelt het, als schiphol, en is het misschien op rustige momenten gokken of je goed rijdt.

'Tim' reiste met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

Eurotunnel is een auto -trein met diensten tussen Folkestone en Calais, via de Kanaaltunnel.

Ontdek hoe het is aan boord van de Eurotunnel schepen, bezoek onze Le Shuttle Pagina.

De snelste manier van oversteken via het kanaal met de auto, de Eurotunnel trein rijdt tussen het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk in slechts 35 minuten. Eurotunnel biedt frequent diensten, met maximaal 3 afvaarten per uur tijdens de spitsuren, zonder brandstof toeslagen of bagage beperkingen. Kies voor Eurotunnel, de snelste en probleemloze manier om te reizen.

De Britse Eurotunnel terminal is gevestigd in de buurt van Folkestone met een speciale afrit van de snelweg bij knooppunt 11A van de M20. In Frankrijk wordt de terminal gebaseerd net buiten Calais, bij afslag 42 van de A16.


Eurotunnel

Eurotunnel havens

Eurotunnel Routes

47 Dagelijks Overtochten
Reistijd: 35 minuten
© Direct Ferries Ltd