Calais - Dover Veerbootmaatschappij

date10 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
date23 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
date8 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
Calais Dover Veerboot klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Hieronder vindt u de meest recente Calais Dover klantenrecensies. Bezoek onze schip pagina's voor alle recensies.

"prima overtocht"

Beoordeeld op 03 november 2014 door Anonieme

twee prima tochten gehad in de Spirit of France. Geweldig dat we een boot eerder konden nemen op de heenweg! Dat hoopten we voor de terugweg ook, maar dat kon niet meer. Alles liep soepel en plezierig, het is een ontspannen manier van de autorit onderbreken op deze manier. Een week voor vertrek moesten we een extra passagier aanmelden, dat ging per mail heel vlot en prettig. We hadden ons voor de terugtocht verheugd op een zitplaats bij de grote ramen aan de voorkant, maar daar zaten toen helaas de rolgordijnen dicht.

'Anonieme' reisde mee op de route Calais Dover met P&O Ferries aan boord de Pride of Kent

"???????????????????"

Beoordeeld op 26 oktober 2014 door Rita

Zoals altijd, geen enkel probleem, noch met het ticket, noch met het inchecken of op de ferry; Een vraagje of suggestie : mijn man is minder-valide en de auto hoeft naast de lift te worden geplaatst. Vroeger was er een plaatsje voorzien in de vragenlijst voor eventuele hulp vereist. Nu niet meer. We vragen ons af waarom. Het zou nuttig zijn dit opnieuw te voorzien zodat het niet ter plaatse dient aangevraagd.

'Rita' reisde mee op de route Calais Dover met DFDS Seaways aan boord de Dieppe Seaways

"prima reis"

Beoordeeld op 19 oktober 2014 door Anonieme

alles klopte : efficiënte boeking, punctueel vertrek ( 2 x ), vriendelijke bemanning en soepel reis. Voldoende aanbod bij buffet en aan de bar . Prima !!

'Anonieme' reisde mee op de route Calais Dover met MyFerryLink aan boord de Berlioz

"De uitstap"

Beoordeeld op 11 oktober 2014 door Johan

Geachte Onze laaste uitstap is heel goed verlopen vanuit Calais. Vrienden van ons zijn voor de eerste maal meegereisd Met jullie maatschappij en waren ook heel tevreden . Voor onze volgende uitstap gaan we terug vanuit Calais vertrekken in plaats van uit Duinkerke.

'Johan' reisde mee op de route Calais Dover met DFDS Seaways aan boord de Dieppe Seaways

Calais naar Dover Veerboot

Vindt Calais Dover ferry tarieven, dienstregelingen en aanbiedingen op directferries.nl en vergelijk tevens met andere overtochten van Frankrijk naar Engeland zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Met behulp van onze zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Calais naar Dover boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Calais Dover of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!

Gemiddelde Calais Dover tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Calais Dover boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Calais Dover Veerboot Gids

De Calais Dover veerdienst verbindt Frankrijk met Engeland en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. DFDS Seaways varen tot maximaal 10 keer per dag, P&O Ferries 23 keer per dag & de veerdienst van MyFerryLink vaart tot maximaal 8 keer per dag.

Er is een totaal van 41 overtochten per dag op de Calais Dover route tussen Frankrijk en Engeland en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Calais naar Dover Alternatieven

Calais - Folkestone met Eurotunnel - 46 Dagelijks Overtochten / Reistijd: 35 minuten
Duinkerken - Dover met DFDS Seaways - 12 Afvaarten / Dag / Reistijd: 2 uur
Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Frankrijk naar Engeland pagina.
© Direct Ferries Ltd