Calais - Dover Veerbootmaatschappij

date10 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
date23 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
date8 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
Calais Dover Veerboot klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Hieronder vindt u de meest recente Calais Dover klantenrecensies. Bezoek onze schip pagina's voor alle recensies.

"Reis Calais- Dover en terug"

Beoordeeld op 06 oktober 2014 door Marc

De overtocht Calais-Dover verliep vlot en op de gestelde tijd. De terugvaart werd met een half uur overtijd aangevangen. Verder geen aanmerkingen, het schip biedt alle comfort en is zeer net. Ook zeer behulpzaam personeel.

'Marc' reisde mee op de route Calais Dover met DFDS Seaways aan boord de Calais Seaways

"Prijsverschil heenreis versus terugreis is veel te groot"

Beoordeeld op 19 augustus 2014 door Hendrikus

Ik vond het uiterst vervelend dat ik voor de terugreis ongeveer 170 pond moest betalen terwijl de heenreis ongeveer 60 pond was. De terugreis heb ik niet vooraf kunnen boeken, aan het loket bij het inchecken kaartje moeten kopen, maar dan nog vind ik het prijsverschil veel te groot, en voel ik me een beetje geript Ik zou het schip aanraden aan een vriend, maar met de zware kanttekening dat hij de prijzen goed in de gaten moet houden. Anders beter met de tunnel gaan

'Hendrikus' reisde mee op de route Calais Dover met MyFerryLink aan boord de Rodin

"de overtocht"

Beoordeeld op 08 augustus 2014 door Johannes Nico

De overtocht een aangename pauze in een reis naar zuid Engeland. Met de terugreis zijn we 1 uur 30 eerder dan de vertrektijd in dover. Dat werd een uur eerder terug met goed eten en rustige overtocht

'Johannes Nico' reisde mee op de route Calais Dover met P&O Ferries aan boord de Pride of Kent

"Echte aanrader."

Beoordeeld op 12 juli 2014 door Petrus

Van druilerig Frankrijk naar een zonovergoten Engeland met auto en caravan. Netjes op tijd en niet overvol. Voor deze prijs denk ik dat er geen ander alternatief is. Een echte aanrader dus.

'Petrus' reisde mee op de route Calais Dover met MyFerryLink aan boord de Rodin

Calais naar Dover Veerboot

Vindt Calais Dover ferry tarieven, dienstregelingen en aanbiedingen op directferries.nl en vergelijk tevens met andere overtochten van Frankrijk naar Engeland zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Met behulp van onze zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Calais naar Dover boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Calais Dover of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!

Gemiddelde Calais Dover tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Calais Dover boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Calais Dover Veerboot Gids

De Calais Dover veerdienst verbindt Frankrijk met Engeland en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. DFDS Seaways varen tot maximaal 10 keer per dag, P&O Ferries 23 keer per dag & de veerdienst van MyFerryLink vaart tot maximaal 8 keer per dag.

Er is een totaal van 41 overtochten per dag op de Calais Dover route tussen Frankrijk en Engeland en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Calais naar Dover Alternatieven

Calais - Folkestone met Eurotunnel - 46 Dagelijks Overtochten / Reistijd: 35 minuten
Duinkerken - Dover met DFDS Seaways - 12 Afvaarten / Dag / Reistijd: 2 uur
Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Frankrijk naar Engeland pagina.
© Direct Ferries Ltd