Calais - Dover Veerbootmaatschappij

date10 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
date23 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
date8 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 1 uur 30 minuten
Calais Dover Veerboot klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Hieronder vindt u de meest recente Calais Dover klantenrecensies. Bezoek onze schip pagina's voor alle recensies.

"ferry 18 maart"

Beoordeeld op 27 maart 2015 door Jean-pierre

mooië nieuwe schepen , maar 500 kinderen die daar op de boot rondloopten

'Jean-pierre' reisde mee op de route Calais Dover met P&O Ferries aan boord de Pride of Kent

"DFDS ships a variety of quality"

Beoordeeld op 14 december 2014 door Aad

On our trip to Dover we had a ship that was at the end of its lifetime. Old, dirty, not many faciliteit and also not many passengers. Made us think about the next trip with P&O. That ship also was 30 minutes vaster anyway. When we returned to Calais it was a complete different story, we were that early that we could embark just after arrival to Duinkerken. Not one problem and we saild with Delft seaways or something with the name Delft in it. It was new, clean and comfortable. So yes this was a trip with Some differences. So go by Delft and enjoy DFDS

'Aad' reisde mee op de route Calais Dover met DFDS Seaways aan boord de Calais Seaways

"zeer tevreden over de service van DFDS Seaways en Directferries"

Beoordeeld op 06 december 2014 door Hubertus Konings

Wij zijn al jaren zeer tevreden over uw service en de prettige klantbehandeling. Vooral over de mogelijkheid om vroeger te kunnen meegaan als er geboekt was ZONDER bijbetaling. Wij moeten 500 km rijden naar de haven en bij gunstige verkeersomstandigheden zijn we vaak te vroeg bij het inchecken. We kunnen dan meestal mee. Dank U, en tot de volgende vaart. Bert Konings

'Hubertus Konings' reisde mee op de route Calais Dover met DFDS Seaways aan boord de Calais Seaways

"prima overtocht"

Beoordeeld op 03 november 2014 door Anonieme

twee prima tochten gehad in de Spirit of France. Geweldig dat we een boot eerder konden nemen op de heenweg! Dat hoopten we voor de terugweg ook, maar dat kon niet meer. Alles liep soepel en plezierig, het is een ontspannen manier van de autorit onderbreken op deze manier. Een week voor vertrek moesten we een extra passagier aanmelden, dat ging per mail heel vlot en prettig. We hadden ons voor de terugtocht verheugd op een zitplaats bij de grote ramen aan de voorkant, maar daar zaten toen helaas de rolgordijnen dicht.

'Anonieme' reisde mee op de route Calais Dover met P&O Ferries aan boord de Pride of Kent

Calais naar Dover Veerboot

Vindt Calais Dover ferry tarieven, dienstregelingen en aanbiedingen op directferries.nl en vergelijk tevens met andere overtochten van Frankrijk naar Engeland zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Met behulp van onze zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Calais naar Dover boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Calais Dover of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!

Gemiddelde Calais Dover tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Calais Dover boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Calais Dover Veerboot Gids

De Calais Dover veerdienst verbindt Frankrijk met Engeland en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. DFDS Seaways varen tot maximaal 10 keer per dag, P&O Ferries 23 keer per dag & de veerdienst van MyFerryLink vaart tot maximaal 8 keer per dag.

Er is een totaal van 41 overtochten per dag op de Calais Dover route tussen Frankrijk en Engeland en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Calais naar Dover Alternatieven

Calais - Folkestone met Eurotunnel - 47 Dagelijks Overtochten / Reistijd: 35 minuten
Duinkerken - Dover met DFDS Seaways - 12 Afvaarten / Dag / Reistijd: 2 uur
Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Frankrijk naar Engeland pagina.
© Direct Ferries Ltd