Calais - Folkestone Eurotunnelmaatschappij

date46 Dagelijks Overtochten
clockReistijd: 35 minuten
Calais Folkestone klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Hieronder vindt u de meest recente Calais Folkestone klantenrecensies. Bezoek onze Eurotunnel pagina voor alle recensies.

"Zonder problemen"

Beoordeeld op 25 april 2014 door Luc

Ondertussen al voor de 15de maal met de eurotunnel naar de UK. Nooit stress om te laat te komen. Als men te vroeg is kan men meestal vroeger vertrekken. Wat wil men nog meer? Alles verloopt vlot, een perfecte pauze in de reis zonder dat men veel tijd verliest. Een aanrader als men met de auto naar de UK wil

'Luc' reisde mee op de route Calais Folkestone met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

"Eurotunnel"

Beoordeeld op 25 augustus 2013 door Kjgm

Een prettige en snelle manier om van het vaste land naar Engeland te reizen en natuurlijk weer terug. Wat betreft de kwaliteit van de catering daar hebben wij geen gebruik van gemaakt omdat we bij aankomst direct de trein op konden dus kunnen we daar geen oordeel over geven. De stiptheid van de trein toen we terug gingen was goed maar door een technisch mankement bij een ander treintoestel hadden we een korte vertraging van 15 minuten maar dit werd netjes omgeroepen.

'Kjgm' reisde mee op de route Calais Folkestone met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

"snelle verbinding"

Beoordeeld op 07 augustus 2013 door Robert

Onlangs voor het eerst met de eurotunnel naar Engeland gereisd. Het ging snel en het in en uitschepen ging ook vlot. Als het niet druk is mag je met een eerdere verbinding reizen. Is ons goed bevallen.

'Robert' reisde mee op de route Calais Folkestone met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

"AANGENAME ERVARING"

Beoordeeld op 02 juli 2013 door Francois

Het was een zeer aangename ervaring, de snelheid van electronisch inschecken. De souplesse van boarding alles is prima geregeld. Reis in de toekomst zeker op dezelfde wijze naar England.

'Francois' reisde mee op de route Calais Folkestone met Eurotunnel aan boord de Le Shuttle

Calais naar Folkestone Eurotunnel

Vergelijk en boek uw Calais Folkestone tickets via directferries.nl en u bent zeker van de beste deals! We krijgen van Eurotunnel live Calais to Folkestone ticketprijzen en vergelijken alle prijzen van alternatieve routes, zodat u uw overtocht kunt boeken tegen het goedkoopste tarief. Ticketprijzen zoeken en overtochten reserveren kan niet eenvoudiger! boeken van uw ticket kan niet eenvoudiger! Selecteer het land van vertrek en kies Calais Folkestone of een andere route gevolgd door het aantal passagiers. Klik vervolgens op ‘Zoek’! Bezoek onze Vracht pagina voor Calais Folkestone vrachtvervoer.

Gemiddelde Calais Folkestone tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Calais Folkestone boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Calais naar Folkestone Alternatieven

Calais - Dover met DFDS Seaways - 10 Afvaarten / Dag / Reistijd: 1 uur 30 minuten
Calais - Dover met P&O Ferries - 23 Afvaarten / Dag / Reistijd: 1 uur 30 minuten
Calais - Dover met MyFerryLink - 8 Afvaarten / Dag / Reistijd: 1 uur 30 minuten
Duinkerken - Dover met DFDS Seaways - 12 Afvaarten / Dag / Reistijd: 2 uur
Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Frankrijk naar Engeland pagina.
© Direct Ferries Ltd