Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar Isles of Scilly kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Engeland en Isles of Scilly, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Isles Of Scilly Travel. De Penzance naar St Mary's ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 2 uur 45 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Engeland Isles of Scilly overtocht tussen Penzance and St Mary's.

Engeland Isles of Scilly Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Engeland naar Isles of Scilly

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.