Australia

Hoe u overtochten vanuit Australia naar Magnetic Island kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Australia en Magnetic Island, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Magnetic Island Ferries & Sealink Queensland. De Townsville naar Nelly Bay ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 25 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Australia Magnetic Island overtocht tussen Townsville and Nelly Bay.

Australia Magnetic Island Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Australia naar Magnetic Island

Over Australia:

Australië is de 6de grootste land ter wereld, gelegen tussen de Stille Oceaan en de Indische Oceaan.

Rond de 35.000 km van het vasteland zijn talrijke eilanden, waaronder de enorme Tasmanië in het zuiden en de wereldberoemde, prachtige Whitsundays naar het noordoosten.

Met bijna alle grote nederzettingen gelegen langs de kust, kunt u aan het strand ontspannen, en uitstekende zeevruchten en trendy kunst scènes in alle grote steden vinden. Dat is niet alles, de uitgestrekte outback wacht op degene die op zoek zijn naar rust en stilte weg van de drukke toeristische hotspots, waar ook de spectaculaire Ayers Rock te vinden is, bekend onder de aboriginal naam 'Uluru'.

Als een geïsoleerd eiland land omringd door eilanden en eilandengroepen, Australië biedt een groot aantal binnenlandse veerboot routes. Afhankelijk van waar je bent langs de kust, een korte tocht met de veerboot is alles wat er nodig is om het Great Barrier Reef, Kangaroo Island, Tasmanië en veel meer prachtige bestemmingen te bereiken.