TESO
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor TESO

TESO

TESO is een Nederlandse exploitant die een regelmatige veerdienst verzorgt van Den Helder naar Texel. Zij onderhouden deze route van Texel naar het vasteland sinds 1907 en zijn opgericht door de oorspronkelijke eilandbewoners. Inmiddels is TESO uitgegroeid tot één van de grootste exploitanten in de regio en vervoert zij jaarlijks ongeveer 4 miljoen passagiers.

Het bedrijf beschikt momenteel over een vloot van 2 schepen die worden ingezet voor het vervoer van passagiers. De Texelstroom (2) is een hybride veerboot die tot 1.750 passagiers en 350 auto's per reis kan vervoeren, terwijl de Dr. Wagemaker (3) tot 1.750 passagiers en 320 auto's per reis kan vervoeren. Beide schepen zijn ontworpen om aan de hoogste veiligheidseisen te voldoen en worden geleid door een ervaren team.

TESO is trots op haar milieuvriendelijke reizen en is erin geslaagd de CO2-neutraliteit met 30% te verhogen door het gebruik van biodiesel.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu TESO dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

TESO routes en havens

Klik voor Kaart
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.