sea_jets_champion_jet_2

Champion Jet 2

Verzorgd door Sea Jets

Zusterschip van de Champion Jet 1, de hoge snelheid fast ferry Champion Jet 2 heeft een capaciteit van 1000 passagiers en 200 auto's, en beschikt over een geautomatiseerde ride-control systeem die de reis vloeiende maakt.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn geen hutten aan boord van de Champion Jet 2, echter comfortabel en gegarandeerd vooraf toegewezen zitplaatsen zijn beschikbaar op alle afvaarten, met een keuze uit zitplaatsen op de boven of benedendek. Ontspannende verstelbare stoelen zijn ook beschikbaar.

Toegankelijkheid

Voor passagiers met beperkte mobiliteit, gehandicapten liften bieden toegang tot de autodekken en eenvoudig te gebruiken interne liften bieden toegang tot sanitaire voorzieningen.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Champion Jet 2 gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Champion Jet 2 Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip