Patagonia Xpress

Patagonia Xpress verzorgt snelle en comfortabele veerdiensten waarbij de bekendste toeristische bestemmingen van Indonesië worden aangedaan: Padang Bai, Bali en de Gili-eilanden. Deze overtochten zijn erg populair onder zowel toeristen als de lokale bevolking vanwege de betrouwbare dienstregeling en scherpe prijzen.

Patagonia Xpress is 33 meter lang en 6 meter breed. Aan boord is plaats voor 174 passagiers. Het vaartuig beschikt over twee passagiersdekken. Het onderdek is gezellig ingericht en beschikt over airco, toiletten, 4 32” flatscreentelevisies en gratis WiFi. De WiFi is mooi meegenomen, maar onderweg bent u waarschijnlijk druk met het bewonderen van het prachtige uitzicht. Vooral op het zonnedek kunt u genieten van panoramische uitzichten over het water en het onvergetelijke landschap.

Naast de hoogwaardige voorzieningen beschikt het schip ook over moderne veiligheidsuitrusting zoals reddingsvesten, brandblussers, GPS en AIS-technologie. Daarnaast zijn er beveiligingscamera's om uw veiligheid te waarbogen. Dankzij het behulpzame en ervaren personeel verloopt uw reis soepel en comfortabel.

Direct Ferries biedt Patagonia Xpress dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Patagonia Xpress overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu Patagonia Xpress dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder