COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Dodecanese Flying Dolphins

Dodecanese Flying Dolphins, voorheen bekend als Phoenix Marine, verbindt de Turkse steden Fetiyhe en Datca met de Griekse eilanden Rhodos en Symi, gelegen in de Dodekanesos archipel.

Dodecanese Flying Dolphins maakt gebruik van een high-speed draagvleugelboot genaamd Aegean Prince die een topsnelheid kan bereiken van tweeëndertig knopen. Het schip heeft voldoende capaciteit voor meer dan 130 passagiers en beschikt over de nieuwste veiligheids- en telecommunicatieapparatuur, zodat iedere reis snel, comfortabel en zorgeloos verloopt.

Met Dodecanese Flying Dolphins duurt de overtocht vanaf het eiland Rhodos, gelegen op iets meer dan zeventien kilometer van de Turkse kust, naar Fethiye slechts een half uur. De overtocht van Rhodos naar Datca neemt een uur in beslag. Bovendien staat u vanuit Rhodos binnen iets minder dan een half uur op het eiland Symi, een Grieks eiland dat bekend staat om haar kleurrijke festivals.

Dodecanese Flying Dolphins verzorgt de snelste overtochten van Griekenland. Het is dus erg makkelijk om te hoppen tussen de verschillende eilanden van de Dodekanesos of kennis te maken met de prachtige havensteden aan de Turqoise Kust in het zuidwesten van Turkije.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Dodecanese Flying Dolphins snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Dodecanese Flying Dolphins routes

Dodecanese Flying Dolphins klantenrecensies.

  • "Leuke trip, maar anders dan verwacht "

    De boot is ruim, personeel vriendelijk. Vertrek tijden wijken echter erg af van wat er in de boeking staat waardoor je veel onnodige wachttijd hebt die je in Rhodos door had kunnen brengen. Verder moet je in Rhodos nog een extra 10 euro p.p. betalen aan haven belasting hou daar dus rekening mee. Leuke trip voor een paar dagen, want met een dag heb je te weinig tijd om alles goed te kunnen zien. Vergeleken met Turkije is alles op Rhodos erg duur.

    Lees meer Lees minder