Bay Ferries

Bay Ferries verzorgt overtochten langs de oostkust van Canada, en verbindt Nova Scotia met Saint John in New Brunswick en Portland (Maine), in het noordoosten van de Verenigde Staten.

Het bedrijf werd in 1997 opgericht in Charlottetown op Prince Edward Island en verzorgt nu de snelste overtochten vanaf Portland naar de prachtige provincie Nova Scotia met haar veerboot, de CAT. Daarnaast vinden er dagelijks overtochten plaats van en naar Saint John aan boord van de MV Fundy Rose.

Aan boord van de CAT, een high-speed catamaran, kunt u naar Nova Scotia reizen in ongeveer de helft van de tijd die nodig is om vanuit Portland te rijden. Het schip beschikt over een uitgebreid scala aan voorzieningen en een team van deskundige medewerkers.

MV Fundy Rose is de grootste veerboot, in staat om elk type voertuig te vervoeren, van auto's en vrachtwagens tot motorfietsen. Het schip heeft een ruim buitendek, ideaal voor het spotten van walvissen en andere fascinerende Canadese zeedieren. Aan boord kunt u genieten van een uitgebreid dagelijks ontbijt, lunch en diner in de Acadia Eatery, nog wat werken in het business center lounge met gratis WiFi, of met het hele gezin ontspannen in een van de twee film lounges.

Lees meer Lees minder

Aan boord Bay Ferries