Kangaroo Island

Hoe u overtochten vanuit Kangaroo Island naar Australia kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Kangaroo Island en Australia, verzorgd door 2 Veermaatschappijen – Kangaroo Island Connect & Sealink Kangaroo Island. De Penneshaw naar Cape Jervis ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Kangaroo Island Australia overtocht tussen Penneshaw and Cape Jervis.

Kangaroo Island Australia Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Kangaroo Island naar Australia

Over Australia:

Australië is het zesde grootste land ter wereld, bestaat uit het vasteland, Tasmanië en duizenden kleinere eilanden voor de kust.

Voor een dergelijke massale natie, de bevolking bereikt slechts ongeveer 24.000.000, met als hoogtepunt een enorme uitgestrektheid van adembenemend, ongerepte wildernis, die bekend staat als 'de outback', met bijna negentig procent van de Australiërs die woonachtig zijn in kuststeden. Sydney, waarvan de grootste, beschikt over een collectie van de stranden en trendy bars naast zijn iconische Opera House en de Royal Botanic Garden.

Australische excursies zijn jaunting af naar de Whitsunday Islands voor Great Barrier Reef duiken, of hoppen naar Kangaroo Island om zijn prachtige National Park, terwijl de Tiwi-eilanden, in het noorden, showcase van de fascinerende Aboriginal manier van leven.

Met tal van eilanden rond de Australische kust, reizen per veerboot is de beste manier van reizen naar het vasteland, zodat u de schitterende oceanische uitzichten langs de weg kunt genieten.