COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Vancouver Island

Vancouver Island is een groot eiland in de Grote Oceaan, voor de kust van de provincie British Columbia in Canada. De hoofdstad van British Columbia, Victoria, ligt op het eiland. Vancouver Island heeft een oppervlakte van 32.134 vierkante kilometer en is daarmee het grootste eiland aan de westkust van Noord-Amerika.

Wat is er te doen op Vancouver Island?

Vancouver Island is een geweldige vakantiebestemming voor natuurliefhebbers. Op en rondom het eiland zijn indrukwekkende wilde dieren te spotten zoals beren, reeën, wasberen, zeehonden, zeeleeuwen en orka's. U kunt onvergetelijke tochten maken op een zodiac, een soort opblaasbare boot die met grote snelheid over het water raast. De stad Victoria kent duidelijke Britse invloeden. Hier vindt u een ruime keuze aan restaurants die overheerlijke gerechten serveren zoals Sockey Salmon, Okanagan Valley Fruit Salad en de traditionele Wild Onion and Mushroom Tart. Victoria staat ook bekend om zijn vele tuinen. Dankzij het milde zeeklimaat komen de bloemen volop tot bloei. Vooral de Butchart Gardens zijn zeer de moeite waard. Sportievelingen kunnen op Vancouver Island hun hart ophalen. Het eiland leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandeltochten. De 75 kilometer lange West Coast Trail behoort tot de mooiste wandeltochten van Canada en leidt u door prachtige landschappen. Vancouver Island is ook heel geschikt voor wintersporters. Het eiland beschikt over maar liefst kilometer aan skipistes.

Vervoer

De makkelijkste manier om Vancouver Island te verkennen is per auto. Daarnaast kent het eiland een openbaar vervoerssysteem met bussen en veerboten.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Om zeker te zijn van beschikbaarheid en de laagste prijzen is het aan te raden om uw overtocht per veerboot zo vroeg mogelijk te boeken. De beste periode om Vancouver Island te bezoeken is tijdens de zomermaanden, als de zon schijn en de walvissen zich volop laten zien. In de wintermaanden kan er volop worden geskied en gelanglauft.

Populaire veerbootmaatschappijen

    • 7 Afvaarten / Week 3 uur 30 min
    • Prijsaanvraag

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

Informatie, video's en beoordelingen

Routes en Havens in Vancouver Island