COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Northumberland Ferries

Northumberland Ferries Ltd (NFL) vaart over de gelijknamige straat in het oosten van Canada. De veerbootmaatschappij verzorgt routes tussen Wood Islands op Prince Edward Island en de kleine landelijke nederzetting Caribou in Nova Scotia.

NFL werd in 1941 opgericht door de Canadese regering en is vandaag de dag eigenaar van twee dochterondernemingen, waaronder Bay Ferries Ltd.

NFL beschikt over twee grote passagiersschepen genaamd MV Confederation en MV Holiday Island waarmee de Straat Northumberland in slechts 75 minuten kan worden overgestoken. Jaarlijks maken bijna 500.000 passagiers gebruik van de veerdiensten van NFL.

De MV Confederation is ongeveer 110 meter lang en kan een snelheid bereiken van maar liefst 18 knopen. Aan boord is ruimte voor 600 passagiers. De MV Holiday Island heeft voldoende capaciteit voor 150 voertuigen en iets minder dan 500 passagiers.

Beide vaartuigen beschikken over cafés, restaurants en cadeauwinkels. Aan boord van de ruime buitendekken kunt u zeedieren zoals bruinvissen en zeehonden spotten.

Direct Ferries biedt Northumberland Ferries dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Northumberland Ferries overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Northumberland Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Aan boord Northumberland Ferries