COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Melbourne - Devonport is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Australia naar Tasmania pagina.

Melbourne - Devonport Veerbootmaatschappij

  • 7 Afvaarten / Week 9 uur 30 min
  • Prijsaanvraag

Melbourne Devonport Veerboot klantenrecensies

 • "Nice but two hours delay"

  The cruise ship is verybeautiful, clean and a lot of good eating options like the buffet. A day before we heard about having delay, it costs us two hours in total, that’s not satisfying.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Melbourne naar Devonport Veerboot

De Melbourne Devonport veerdienst verbindt Australia met Tasmania. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Spirit Of Tasmania. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 9 uur 30 minuten.

Melbourne Devonport vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.