COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

G&V Line

G & V Line helpt om probleemloos door de Kroatische havens te varen en biedt u de beste veerbootovertocht in Kroatië. Het bedrijf is in 1994 in Dubrovnik opgericht en is in 2013 gereorganiseerd en verbeterd. Ze beschikken momenteel over 3 schepen en hebben 50 medewerkers in dienst die u de beste overtocht willen bieden.

G & V Line heeft uiteenlopende schepen in zijn vloot, maar het belangrijkste cruiseschip is de Antonija. Dit schip biedt voldoende ruimte om aan al uw behoeften te voldoen, ongeacht uw bestemming. De volledige vloot bestaat uit catamarans die een probleemloze tocht garanderen, ongeacht de weersomstandigheden. Ze voldoen bovendien aan al uw behoeften om u een optimale overtocht in Kroatië te bieden.

U kunt via Direct Ferries de beste route en prijs bepalen voor uw reizen met G & V Line. Vergelijk diverse tochten en tarieven met elkaar en vind de beste deal. Boek nu bij Direct Ferries en profiteer van een optimale overtocht met G & V .

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van G&V Line raadplegen en G&V Line veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen G&V Line ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle G&V Line routes