G&V Line
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor G&V Line

Nieuwste aanbiedingen voor G&V Line

G&V Line

G & V Line helpt om probleemloos door de Kroatische havens te varen en biedt u de beste veerbootovertocht in Kroatië. Het bedrijf is in 1994 in Dubrovnik opgericht en is in 2013 gereorganiseerd en verbeterd. Ze beschikken momenteel over 3 schepen en hebben 50 medewerkers in dienst die u de beste overtocht willen bieden.

G & V Line heeft uiteenlopende schepen in zijn vloot, maar het belangrijkste cruiseschip is de Antonija. Dit schip biedt voldoende ruimte om aan al uw behoeften te voldoen, ongeacht uw bestemming. De volledige vloot bestaat uit catamarans die een probleemloze tocht garanderen, ongeacht de weersomstandigheden. Ze voldoen bovendien aan al uw behoeften om u een optimale overtocht in Kroatië te bieden.

U kunt via Direct Ferries de beste route en prijs bepalen voor uw reizen met G & V Line. Vergelijk diverse tochten en tarieven met elkaar en vind de beste deal. Boek nu bij Direct Ferries en profiteer van een optimale overtocht met G & V .

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van G&V Line raadplegen en G&V Line veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen G&V Line ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking