SNCM

In januari 2016 werd SNCM hernoemd en is nu bekend als Maritima Ferries.

De Franse vlag bedrijf ontving subsidies om de veerverbindingen tussen het Franse vasteland en Corsica, Algerije en Tunesië te verzekeren. De rechter van Marseille heeft de Rocca groep gekozen om het SNCM bedrijf over te nemen.

SNCM biedt diensten aan de Middellandse Zee sinds 1976 met moderne schepen, die nu door Maritima Ferries zullen worden gebruikt om de SNCM diensten te verzorgen. De schepen varen van Marseille, Toulon en Nice naar Calvi, Bastia, Ajaccio, Ile Rousse, Propriano, Porto Vecchio (Corsica), Porto Torres (Sardinië), Algiers, Oran en Bejaia in Algerije, evenals Tunis in Tunesië en Genua in Italië.

SNCM werd aanvankelijk opgericht voor regelmatige veerdiensten voor auto's, vracht en passagiers tussen het eiland Corsica en het vasteland van Frankrijk en de Corsicanen toegang het hele jaar door te bieden aan de Franse administraties.

Algerie Ferries werkt nu gescheiden van de SNCM en biedt directe verbindingen tussen Frankrijk en Algerije, alsmede overtochten van de Spaanse havens van Valencia en Alicante.

Op de Tunesische routes, CTN Ferries maakt de wekelijkse diensten van de SNCM compleet.

Direct Ferries biedt SNCM dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u SNCM overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij. Vergelijk nu SNCM dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle SNCM routes