Fynshav naar Bojden Veerboot

De Fynshav Bojden veerdienst verbindt Denemarken met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, AlsFærgen. De veerdienst gaat maximaal 12 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 50 minuten.

Fynshav Bojden vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Fynshav - Bojden Veerbootmaatschappij

 • AlsFærgen
  • 12 Afvaarten / Dag 50 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Fynshav Bojden tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Fynshav Bojden boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Fynshav Bojden Veerboot klantenrecensies

5
 • "Overtocht Fynshav en Bojden"

  Leuke overtocht van een uurtje. Omrijden kan ook, maar met kinderen is dit net zo leuk. Schip prima en netjes op tijd.

  'Anonieme' reisde mee op de route Fynshav Bojden met AlsFærgen

  Lees meer Lees minder
 • "Prima ferrydienst"

  Zowel op de heen- als de terugreis deze ferrydienst gebruikt. Tweemaal prima op tijd op een goed schip. Op de terugreis waren we ruim te vroeg, maar we konden we zonder probleem mee op de overtocht van een uur vroeger dan we initieel geboekt hadden (ook al omdat er nog plaats was uiteraard).

  'Joris' reisde mee op de route Fynshav Bojden met AlsFærgen

  Lees meer Lees minder
 • "Ferry Fynshav en Bojden"

  We hebben op 27.06.15 heen en op 04.07.15 terug de ferry tussen Fynshav en Bojden gebruikt. We kunnen het automobilisten heel sterk aanraden; het is een oase van rust in een vaak lange rit. Vooral de mogelijkheid van een ontbijt om 's morgens 7 uur was een verrassing. Ook de vele nestelende zwaluwen aan boord is een leuke bijzonderheid. Foto uitnodigend.

  'de heer en mevrouw de Boer, Rijssen, Nederland' reisde mee op de route Fynshav Bojden met AlsFærgen

  Lees meer Lees minder
 • "Overtocht Fynshav-Bojden"

  Via de website een overtocht geboekt voor een zaterdag eind mei 2015. We hadden op het eiland Als een overnachting geboekt en de ferry van 12.00 uur de volgende dag. Omdat het allemaal wat vlotter ging dan verwacht zijn we de dag voor vertrek naar de ferryhaven gegaan om te kijken of de overtocht ook eerder kon. We werden daar zeer vriendelijk geholpen door Peter die zonder problemen de overtocht omboekte naar een vroeger tijdstip. De boot was keurig op tijd, aan boord was het erg netjes en de capucino smaakte voortreffelijk. Op de geplande tijd waren we aan de overkant in Bojden. Het is ons uitstekend bevallen!

  'Kees' reisde mee op de route Fynshav Bojden met AlsFærgen

  Lees meer Lees minder

Fynshav Gids

ALS is een Deens eiland aan de Baltische Zee en ligt in het oosten van het schiereiland Jutland. Het eiland heeft een oppervlakte van 124 vierkante mijl en een bevolking van ongeveer 51.000 personen. Fynshav is vol natuur, en is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het gebied wordt gedomineerd door heuvels en bossen. Het klimaat op het eiland is mild en dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van exotische planten, die nergens anders in Denemarken kunnen worden gevonden.
ALS ligt ten oosten van het schiereiland Jutland, bij de stad Sønderborg, en ten noorden van de Duitse kust in Schleswig. Met een oppervlakte van 321 vierkante kilometer, het eiland heeft een totale bevolking van ongeveer 50.000 en omvat de Sønderborg sinds januari 2007.
De ferry route vanaf Bøjden aan de westkust van Funen aan Fynshav op het eiland Als, maakt het mogelijk om Zuid-Jutland en Duitsland te bereiken, een alternatief van rijden via de Kleine Belt Brug. De veerboot verlaat de haven van Bøjden of Fynshav elke twee uur, en elke uur overdag in de zomerperiode.

Bojden Gids

De kleine Deense stad Bojden, op het eiland Funen, heeft een haven die een mengsel van kleine commerciële vissersboten en pleziervaartuigen herbergt. Het gebied rond de haven is waar de bezoekers vaak hangen samen met de lokale bevolking. Funen (Fyn) is de tweede grootste eiland van Denemarken, gelegen tussen het eiland Seeland en het vasteland van Denemarken (Jutland). Bezoekers kunnen direct zien waarom het heet Denemarken de tuin van het eiland, met zijn glooiende heuvels, boomgaarden, hagen en rieten, vakwerk boerderijen.

De stad is verbonden met het eiland Als door een kleine auto veerboot die overdag elk uur vertrekt, met een vaartijd van ongeveer 45 minuten, en is een van de meest schilderachtige veerdiensten in Denemarken. De overtocht is een aangename snelkoppeling als post naar Duitsland van het eiland Funen. Faciliteiten aan boord van de ferry zijn beperkt, maar er is een klein cafe waar reizigers eten en drinken kunnen kopen.