Fynshav naar Bojden Veerboot

De Fynshav Bojden veerdienst verbindt Denemarken met Denemarken. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, AlsFærgen. De veerdienst gaat maximaal 12 keer per dag met een vaartijd van ongeveer 50 minuten.

Fynshav Bojden vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Route en havengegevens

Fynshav - Bojden Veerbootmaatschappij

 • AlsFærgen
  • 12 Afvaarten / Dag 50 min
  • Prijsaanvraag

Gemiddelde Fynshav Bojden tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Fynshav Bojden boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Fynshav Bojden Veerboot klantenrecensies

 • "stiptheid"

  De vertrek en aankomsttijden worden stip aangehouden, op de veerboot is voldoende gelegenheid om even te ontspannen met een drankje en/of wat te eten. personeel is vriendelijk en er is een lift aan boord waarmee je naar de boven gelegen dekken kunt.

  'Carlo' reisde mee op de route Fynshav Bojden met AlsFærgen

  Lees meer Lees minder
 • "Oversteek Fynhaven naar Boyden"

  Heerlijk tochtje makkelijk en vlot gegaan

  'M' reisde mee op de route Fynshav Bojden met AlsFærgen

  Lees meer Lees minder
 • "Prima geregeld"

  Wij hadden van ervaren vissers nooit over de bootreis Fynshav - Bojden gehoord. Ook wordt er nergens over gesproken in informatie. Maar het was voor ons een uitkomst en het scheelde 200 km omrijden. Ook de reservering verliep goed. Een echte aanrader.

  'Hans Bosch' reisde mee op de route Fynshav Bojden met AlsFærgen

  Lees meer Lees minder
 • "Perfect!"

  I did not use the catering so can't comment; We enjoyed our trip very much all the same.

  'Jozef H M' reisde mee op de route Fynshav Bojden met AlsFærgen

  Lees meer Lees minder

Fynshav Gids

ALS is een Deens eiland aan de Baltische Zee en ligt in het oosten van het schiereiland Jutland. Het eiland heeft een oppervlakte van 124 vierkante mijl en een bevolking van ongeveer 51.000 personen. Fynshav is vol natuur, en is een paradijs voor natuurliefhebbers. Het gebied wordt gedomineerd door heuvels en bossen. Het klimaat op het eiland is mild en dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van exotische planten, die nergens anders in Denemarken kunnen worden gevonden.
ALS ligt ten oosten van het schiereiland Jutland, bij de stad Sønderborg, en ten noorden van de Duitse kust in Schleswig. Met een oppervlakte van 321 vierkante kilometer, het eiland heeft een totale bevolking van ongeveer 50.000 en omvat de Sønderborg sinds januari 2007.
De ferry route vanaf Bøjden aan de westkust van Funen aan Fynshav op het eiland Als, maakt het mogelijk om Zuid-Jutland en Duitsland te bereiken, een alternatief van rijden via de Kleine Belt Brug. De veerboot verlaat de haven van Bøjden of Fynshav elke twee uur, en elke uur overdag in de zomerperiode.

Bojden Gids

De kleine Deense stad Bojden, op het eiland Funen, heeft een haven die een mengsel van kleine commerciële vissersboten en pleziervaartuigen herbergt. Het gebied rond de haven is waar de bezoekers vaak hangen samen met de lokale bevolking. Funen (Fyn) is de tweede grootste eiland van Denemarken, gelegen tussen het eiland Seeland en het vasteland van Denemarken (Jutland). Bezoekers kunnen direct zien waarom het heet Denemarken de tuin van het eiland, met zijn glooiende heuvels, boomgaarden, hagen en rieten, vakwerk boerderijen.

De stad is verbonden met het eiland Als door een kleine auto veerboot die overdag elk uur vertrekt, met een vaartijd van ongeveer 45 minuten, en is een van de meest schilderachtige veerdiensten in Denemarken. De overtocht is een aangename snelkoppeling als post naar Duitsland van het eiland Funen. Faciliteiten aan boord van de ferry zijn beperkt, maar er is een klein cafe waar reizigers eten en drinken kunnen kopen.