Fynshav - Bojden Veerbootmaatschappij

date12 Afvaarten / Dag
clockReistijd: 50 minuten

Fynshav naar Bojden Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven voor Fynshav Bojden overtcohten in Denemarken te vinden.

Met behulp van onze zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Fynshav naar Bojden boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in zoek en boek, Fynshav Bojden in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Gemiddelde Fynshav Bojden tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Fynshav Bojden boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Fynshav Bojden Veerboot Gids

De AlsFærgen Fynshav Bojden veerdienst tussen Denemarken en Denemarken is de enige op deze route. Met vaartijden van 50 minuten is de veerdienst ongeveer 12 keer per dag gepland.

De regelmaat en duur van de overtocht variëren van tijd tot tijd dus is het raadzaam om actuele tarieven en beschikbaarheid te controleren.
© Direct Ferries Ltd