COVID-19 Reisinformatie

Datum: 14 mei 2020 00:00 Bron: Direct Ferries

COVID-19 Reisinformatie

Vanwege de aanhoudende pandemie, ontvangen we veel groter aantal vragen dan normaal. Om zoveel mogelijk klanten zo snel mogelijk te kunnen helpen, moesten we de telefoonlijnen van onze klantenservice tijdelijk sluiten en alle vragen per e-mail afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan de klantenservice.

We weten dat COVID-19 het voor veel reizigers erg moeilijk heeft gemaakt. We willen u verzekeren, dat we er alles aan doen om al onze klanten te helpen met hun boekingen en we waarderen uw begrip en geduld tijdens deze buitengewone tijden.

Hoewel we momenteel prioriteit geven aan passagiers die de komende 72 uur reizen en alleen annuleringsverzoeken voor afvaarten in de komende maand zullen verwerken, zullen we zo snel mogelijk reageren op alle vragen van de klanten. Neem alleen contact met ons op als u binnen de komende 31 dagen vaart.

We werken nauw samen met onze veerbootpartners om u op de hoogte te houden van het laatste reisadvies voor veerboten. Veel operators stellen plannen op, zodat passagiers veilig en zelfverzekerd kunnen reizen. Zodra deze details beschikbaar zijn, houden we u op de hoogte en voegen we de informatie toe aan onze website. U vindt meer details over de specifieke plannen van elke veerbootmaatschappij op de pagina van de veerbootmaatschappij.

We waarderen uw begrip en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.


Meer nieuws over veerboot overtochten van directferries.nl

Een overtocht met P&O Ferries

Datum: 23 april 2020 Bron: P&O Ferries

P&O Ferries is een van de grootste veerbootmaatschappijen van het Verenigd Koninkrijk, met een enorme vloot van schepen en veerdiensten naar Frankrijk, België, Nederland, Ierland, Engeland en Noord-Ierland. De maatschappij vierde in 2012 haar 175ste verjaardag.