GNV: bespaar 25% korting op nieuwe seizoenovertochten

Datum: 30 jun 2017 13:34 Bron: Grandi Navi Veloci

GNV: bespaar 25% korting op nieuwe seizoenovertochten

Grandi Navi Veloci werkt regelmatig over de Middellandse Zee en boekingen zijn nu geopend tot 30 april 2018. U kunt nu dus alvast uw reis plannen tussen Frankrijk, Italië, Spanje, Tunesië, Marokko of de eilanden Sicilië en Sardinië.

Om de opening van het nieuwe seizoen te vieren, kunt u profiteren van een speciale korting van 25% bij uw oversteken tussen 01 oktober 2017 en 30 april 2018!

Aan boord vindt u alles wat u nodig heeft om de meest ontspannende reis te kunnen hebben: een goede keuze aan plaatsen om te eten of te drinken en veel andere faciliteiten, zoals entertainment, winkels en een scala aan comfortabele hutten.

Op directferries.nl kunt u alle zeiltijden, routes en prijzen vergelijken om diegene te vinden die het beste bij uw reisplannen past.

Wacht niet meer, dit geweldige aanbod zal hier niet lang meer zijn. Boek vóór 15 september 2017 om te besparen!

Boek Nu

Let op: Aanbod geldt voor alle routes. Op dit moment zijn de routes Sete - Nador en Barcelona - Nador alleen geopend tot 30/11/2017, dus op deze routes geldt 25% korting alleen bij overtochten tussen 01/10/2017 en 30/11/2017. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. Voorwaarden zijn van toepassing. Aanbod kan te allen tijde worden ingetrokken.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

Vrolijk Pasen: krijg tot 20% korting op veerboten naar Engeland

Datum: 28 maart 2018 Bron: Stena Line

Bespraar tot 20% op uw veerbootovertocht tussen Nederland en Engeland met Stena Line wanneer u boekt met rechtstreekse overtochten.

Vaar dit voorjaar gratis het Kanaal over

Datum: 14 maart 2018 Bron: DFDS Seaways, P&O Ferries & Brittany Ferries

Dit is het moment om uw voorjaarsvakantie naar Engeland te boeken. Niet alleen profiteert u van fantastische deals op P&O Ferries, DFDS en Brittany Ferries- afvaarten... maar u kunt ook onze volgende winnaar worden en gratis reizen!

Frankrijk - Engeland korte vakantie vanaf slechts 49€

Datum: 07 maart 2018 Bron: DFDS Seaways & P&O Ferries

Reis per boot vanuit Frankrijk (Calais of Duinkerken) naar Engeland (Dover) en profiteer van de speciale korte vakantie tarieven – retour vanaf €49!

Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Datum: 19 september 2017 Bron: Scandlines

Scandlines bied veel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken, en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om datgene te vinden dat het beste bij uw reisplannen past.

Vaar de Oostzee met Finnlines

Datum: 29 augustus 2017 Bron: Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Camellia Line: tot 20% KORTING tussen Japan en Zuid-Korea

Datum: 28 augustus 2017 Bron: Camellia Line

Vaar met Camellia Line tussen Japan en Zuid-Korea en bespaar tot 20% door te boeken bij Direct Ferries.

Vaar naar de Kanaaleilanden, met Condor Ferries

Datum: 20 augustus 2017 Bron: Condor Ferries

Condor Ferries voert regelmatige overtochten tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden en boekingen zijn nu open tot november 2018.