Tot wel 60% karting op ferries tussen Zweden en Finland

Datum: 05 apr 2017 14:14 Bron: Tallink Silja

Tot wel 60% karting op ferries tussen Zweden en Finland

Reis tussen Zweden en Finland met Tallink Silja en bespaar tot wel 60% op uw veerboot overtocht wanneer u boekt met Direct Ferries.

• Als u zonder auto reist starten de prijzen al vanaf €65 enkele reis op de Stockholm - Helsinki route als er tot 4 personen reizen voor 31 Augustus en een hut delen.

• Als u per auto reist starten de prijzen al vanaf €105 enkele reis op de Stockholm - Helsinki route en al vanaf €40 enkele reis op de Stockholm - Turku route wanneer er tot 4 personen reizen voor 12 Augustus en een hut delen.

Mis dit niet, boeken voor 5 juni om te besparen!

Boek Nu

Let op: Onderworpen aan voorwaarden. Op basis van beschikbaarheid. Alleen geldig op geselecteerde afvaarten. Aanbiedingen kan ten allen tijde worden ingetrokken. alleen nieuwe online boekingen.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.nl

Duitsland - Denemarken vanaf slechts € 66 retour

Datum: 19 september 2017 Bron: Scandlines

Scandlines bied veel dagelijkse vertrektijden tussen Duitsland en Denemarken, en met Direct Ferries kunt u alle dienstregelingen en prijzen vergelijken om datgene te vinden dat het beste bij uw reisplannen past.

Vaar de Oostzee met Finnlines

Datum: 29 augustus 2017 Bron: Finnlines

Finnlines is een toonaangevende exploitant in de Oostzee, met regelmatige overgangen tussen Duitsland, Zweden, Finland, Aland Islands en Rusland.

Camellia Line: tot 20% KORTING tussen Japan en Zuid-Korea

Datum: 28 augustus 2017 Bron: Camellia Line

Vaar met Camellia Line tussen Japan en Zuid-Korea en bespaar tot 20% door te boeken bij Direct Ferries.

Vaar naar de Kanaaleilanden, met Condor Ferries

Datum: 20 augustus 2017 Bron: Condor Ferries

Condor Ferries voert regelmatige overtochten tussen Frankrijk en de Kanaaleilanden en boekingen zijn nu open tot november 2018.