Ionian Group

Levante Ferries is een toonaangevende veerbootmaatschappij die overtochten aanbiedt tussen de Ionische eilanden, in het westen van Griekenland. De veerdiensten worden aangeboden op vaste routes van Zakynthos, Kefalonia en Ithaka naar Kyllini en Patra.

De Levante Ferries werd opgericht in 2015 en behoort inmiddels tot de grootste namen binnen de Griekste veerbootindusctrie.

De Fior Di Levante, een van de vier schepen die deel uitmaken van de vloot van de Levante Ferries, werd in 2015 bekroond met een International Shippax Award voor 'mooiste veerboot ter wereld.' Dit hypermoderne en veilige schip beschikt over voldoende capaciteit voor meer dan 1000 passagiers en 300 auto's.

Het schip Mare di Levante is zeer populair onder de passagiers vanwege haar grote aanbod aan luxe en ruime cabines. Net als alle andere schepen van de Levante Ferries beschikt dit vaartuig over airco, televisies en comfortabele lounges met WiFi.

Speedrunner III biedt de snelste overtochten en kan een snelheid bereiken van maar liefst 38 knopen terwijl de Adreas Kalvos beschikt over een ruim buitendek waar u kunt genieten van prachtig uitzicht.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Ionian Group raadplegen en Ionian Group veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Ionian Group ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Lees meer Lees minder

Alle Ionian Group routes