Yaeyama Kanko Ferry

Yaeyama Kanko Ferry biedt veerdiensten op de populaire Yaeyama eilanden van Okinawa, Japan, en is gebaseerd op het eiland Ishigaki. De maatschappij biedt excursies in de archipel, beroemd om zijn prachtige baaien en wit zand kusten.

Het eilandgroep ziet een groot aantal bezoekers per jaar, en Yaeyama Kanko Ferry heeft een handige dienstregeling de hele dag, en een grote vloot van schepen variërend van grote vracht-passagiersschepen tot kleinere, high-speed ferry's, wat betekent dat er geen tekort is aan opties.

Tijdens uw cruise kunt u ontspannen in een ruime zithoek en een grote zonneterrassen, zodat u het prachtige landschap dat de archipel te bieden heeft kunt bewonderen.

Met Yaeyama Kanko Ferry, een aantal van de mooiste snorkel- en duiklocaties van het land zijn slechts een korte cruise weg, en met een veilige en comfortabele dienst in het hart van hun activiteiten, u bent verzekerd van een zorgeloze reis.

Met directferries.nl krijgt u de mogelijkheid om Yaeyama Kanko Ferry dienstregelingen en tarieven te bekijken, en om Yaeyama Kanko Ferry ferry tickets te boeken. Wij zullen indien mogelijk Yaeyama Kanko Ferry dienstregelingen en tarieven vergelijken met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Yaeyama Kanko Ferry routes