Lesbos

Hoe u overtochten vanuit Lesbos naar Turkije kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Lesbos en Turkije, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Turyol. De Mytilene naar Ayvalik ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Lesbos Turkije overtocht tussen Mytilene and Ayvalik.

Lesbos Turkije Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Lesbos naar Turkije

Over Lesbos:

Lesbos is het op twee na grootste Griekse eiland, gelegen in het noord-oosten en een van de zonnigste eilanden van de Egeïsche Zee.

Lesbos is een divers en compact eiland met een overvloedige natuur, onaangetaste stranden, versteende bossen en archeologische monumenten, maar het beste aan Lesbos dat het niet zo overspoeld wordt door toeristen als sommige van de andere Griekse eilanden.

Over Turkije:

Turkije ligt aan de Middellandse Zee in het westen van Azië. Een klein gedeelte van het land ligt in het zuidoosten van Europa, met in het zuidwesten de Middellandse Zee, in het westen de Egeïsche Zee en in het noorden de Zwarte Zee.

Als de bakermat van culturen en civilisaties die Europa met Azië verbindt staat Turkije bekend om haar grote culturele erfgoed, historische sites en archeologische wonderen. Er is echter zoveel meer bewonderenswaardig. Van ruige bergen en vruchtbare valleien tot slaperige dorpjes en witte zandstranden. Het maakt allemaal deel uit van de Turkse nalatenschap.