Engeland Denemarken Kaart

Hoe een overticht te boeken vanuit Engeland naar Denemarken

Gebruik directferries.nl om dienstregelingen en prijzen te vergelijken voor ferry overtochten van Engeland naar Denemarken, bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Om tarieven en dienstregelingen voor ferry overtochten van Engeland naar Denemarken te kunnen bekijken, selecteer de gewenste route uit het menu (aan de linkerkant), het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’.

Klik op een van de links hieronder voor meer diepgaande informatie of specifieke informatie over Engeland Denemarken veerdiensten. Heeft u informatie nodig over veerdiensten naar Denemarken vanuit andere landen, dan kunt u terecht op onze Veerboten naar Denemarken pagina.
Engeland
Engeland
Veerboten naar Denemarken
Denemarken

Veerboten van Engeland naar Denemarken

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over Denemarken:

Denemarken is een land in Scandinavië en bestaat hoofdzakelijk uit een groot deel van het schiereiland Jutland dat samen met 406 kleinere eilanden de Deense archipel vormen. Het land heeft nauwe culturele en historische banden met buurlanden Zweden en Noorwegen.

De grootste stad is hoofdstad Kopenhagen en was oorspronkelijk een vissersdorp van de Vikingen. Tegenwoordig is de stad het financiële centrum van Denemarken en een van de duurste steden ter wereld, maar in 2013 toch tot "meest leefbare stad" uitgeroepen.

© Direct Ferries Ltd