Denemarken

Hoe u overtochten vanuit Denemarken naar Noorwegen kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Denemarken naar Noorwegen. De havens van 3 havens in Denemarken worden per boot verbonden met 6 havens in Noorwegen.

Er zijn een gecombineerd 84 wekelijkse overtochten en een selectie van 7 Veerboot Routes verzorgd door 4 Veerbootmaatschappijen waaronder Fjord Line, Stena Line, DFDS Seaways & Color Line, met de kortste vaartijd van ongeveer 2 uur 15 minuten (Hirtshals naar Kristiansand).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Denemarken and Noorwegen een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Denemarken Noorwegen Kaart

Klik voor Kaart

Over Denemarken:

Denemarken is een land in Noord-Europa, ten zuiden van Zweden en Noorwegen en grenzend aan het noorden van Duitsland. Het bestaat uit het schiereiland Jutland en meer dan 400 eilanden. Denemarken vormt samen met Groenland en de Faeröer het Koninkrijk Denemarken.

Denemarken is een moderne en welvarende natie met een hoge levensstandaard en voert vaak de lijst van gelukkigste landen ter wereld aan.

Over Noorwegen:

Noorwegen is het meest westelijk gelegen land op het Scandinavische schiereiland en grenst aan Zweden, Finland en Rusland.

Het is onmogelijk om de attracties en het landschap van Noorwegen te overwaarderen; Opmerkelijke fjorden met steile bergen die uit het water opkomen, het bergachtige binnenland, enorme bossen in het oosten en het meest vertederende wild van Europa.

Daarnaast is ook de levendige cultuur erg vermakelijk, met een overvloed aan traditionele vieringen waar u uw vakantie omheen kunt plannen.