Denemarken Noorwegen Kaart

Hoe een overticht te boeken vanuit Denemarken naar Noorwegen

Gebruik directferries.nl om dienstregelingen en prijzen te vergelijken voor ferry overtochten van Denemarken naar Noorwegen, bij alle belangrijke veerbootmaatschappijen.

Om tarieven en dienstregelingen voor ferry overtochten van Denemarken naar Noorwegen te kunnen bekijken, selecteer de gewenste route uit het menu (aan de linkerkant), het aantal passagiers en klik vervolgens op de knop ‘Zoek’.

Klik op een van de links hieronder voor meer diepgaande informatie of specifieke informatie over Denemarken Noorwegen veerdiensten. Heeft u informatie nodig over veerdiensten naar Noorwegen vanuit andere landen, dan kunt u terecht op onze Veerboten naar Noorwegen pagina.
Denemarken
Denemarken
Veerboten naar Noorwegen
Noorwegen

Over Denemarken:

Denemarken is een land in Noord-Europa, ten zuiden van Zweden en Noorwegen en grenzend aan het noorden van Duitsland. Het bestaat uit het schiereiland Jutland en meer dan 400 eilanden. Denemarken vormt samen met Groenland en de Faeröer het Koninkrijk Denemarken.

Denemarken is een moderne en welvarende natie met een hoge levensstandaard en voert vaak de lijst van gelukkigste landen ter wereld aan.

Over Noorwegen:

Noorwegen is het meest westelijk gelegen land op het Scandinavische schiereiland en grenst aan Zweden, Finland en Rusland.

Het is onmogelijk om de attracties en het landschap van Noorwegen te overwaarderen; Opmerkelijke fjorden met steile bergen die uit het water opkomen, het bergachtige binnenland, enorme bossen in het oosten en het meest vertederende wild van Europa.

Daarnaast is ook de levendige cultuur erg vermakelijk, met een overvloed aan traditionele vieringen waar u uw vakantie omheen kunt plannen.

© Direct Ferries Ltd