Zeebrugge

Hoe boekt u een Veerboot naar Zeebrugge

Met Direct Ferries vergelijkt u alle veerdiensten naar Zeebrugge in België zodat u het best mogelijke tarief voor uw overtocht vindt.

Om ervoor te zorgen dat u het best mogelijke tarief voor uw reis betaald tonen wij niet alleen het tarief voor de geselecteerde overtocht, maar we tonen tevens voor ferry's naar Zeebrugge omstreeks dezelfde vertrektijd, alsmede cruises naar alternatieve bestemmingen.

Het is werkelijk makkelijk om te besparen op uw overtocht naar Zeebrugge met directferries.nl. Het enige wat u hoeft te doen is uw vertrekplaats, ferry route en het aantal passagiers op de ferry naar Zeebrugge te selecteren en op zoek te klikken.

Veerboten naar Zeebrugge

Klik voor Kaart

Zeebrugge Veerdiensten

 • P&O Ferries Hull naar Zeebrugge
  • 7 Afvaarten / Week 13 uur 15 min
  • Prijsaanvraag

Veerboot naar Zeebrugge klantenrecensies

 • "Wijzigingskosten opdrijven"

  Duurde lang, was eb. Vertraging. Maar daar kan niemand iets aan doen. Toen ik mijn aanvankelijke reis boekte tussen Hull en Rotterdam had ik per ongeluk de verkeerde datum teruggeboekt nl 21 mei ipv 22 mei. Een minuut later belde ik dat dat te wijzigen. Er was geen plek meer op de 22ste dus ik moest naar Zeebrugge. Kostte 80 euro extra. Heb dat maar gedaan. Ben toen P&O gaan bellen om te vragen of er nog plek was. Die was er wel maar dan met 4 op een kamer. Ik vind het jammer dat ik die optie niet van Direct Ferries gekregen heb. Vlak voor mijn reis terug dacht ik laat ik eens kijken of er echt geen ruimte was op de boot naar Rotterdam. Toen wisten jullie wel dat deze plek er was. Veranderen koste EUR 150 extra. Heb dat niet gedaan, maar het klopt niet. Ik ga dit ook niet meer doen. Boek voortaan wel direct met P&O.

  'Martin' reisde per boot Veerboot naar Zeebrugge met P&O Ferries aan boord de Pride of York

  Lees meer Lees minder