trasmediterranea_santa_cruz_de_tenerife

Santa Cruz de Tenerife

Dit schip wordt niet meer bediend door Trasmediterranea.

Deze gids is alleen van toepassing voor wanneer het schip werd bediend door Trasmediterranea en deze informatie is niet geldig voor huidige schepen en toekomstige activiteiten.

De faciliteiten aan boord van de Santa Cruz de Tenerife omvatten o.a. hutten, zitplaatsen, een bar-cafetaria, een zelfbedieningsrestaurant, openbare telefoon, kennels en een winkel.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een ruime keuze aan 2, 3 en 4-persoons binnen en buitenhutten (met uitzicht op zee). Economy Class stoelen zijn beschikbaar in de lounge met tv-scherm.

Eten en drinken aan boord

Het zelfbedieningsrestaurant serveert zowel warme als koude gerechten. In de bar-cafeteria kunt u koffie en allerlei dranken kopen. Het schip beschikt ook over automaten voor snoep en snacks.

Shoppen aan boord

Bezoek de self-service duty free winkel aan boord voor een selectie van boeken, tijdschriften, snoep, gebak, speelgoed en geschenken.

Toegankelijkheid

Ons personeel is beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het tijdens het boeken en bij het inchecken te vermelden. Blindengeleidehonden reizen gratis.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Santa Cruz de Tenerife gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Santa Cruz de Tenerife Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip