Thira naar Tinos Veerboot

De Thira Tinos veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Sea Jets veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 5 minuten Terwijl de Golden Star Ferries veerdienst loopt tot 6 keer per week met een duur van 4 uur 35 min.

Dus dat is een totaal van 13 overtochten per week op de Thira Tinos route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Route en havengegevens

Thira - Tinos Veerbootmaatschappij

  • Sea Jets
    • 7 Afvaarten / Week 4 uur 5 min
    • Prijsaanvraag
  • Golden Star Ferries
    • 6 Afvaarten / Week 4 uur 35 min
    • Prijsaanvraag

Tinos Gids

Het Griekse eiland Tinos is gelegen in het noorden van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Tinos is ideaal voor een ontspannen gezinsvakantie omdat de stranden rustig zijn, en omgeven zijn door vele toeristische faciliteiten en accommodatie. De meest traditionele dorpen in het binnenland gelegen en staan bekend om hun prachtige architectuur. Pyrgos is de meest karakteristieke dorp met een lange traditie in marmer snijwerk. Het eiland is ook een bijzondere locatie voor de Grieken als het is de thuisbasis van de kerk van Panagia (Maagd), beschouwd als de beschermer van het land, met een wonderbaarlijke icoon binnen. Deze kerk ontvangt duizenden pelgrims het hele jaar door, met name op 15 augustus.

Tinos is per boot verbonden met Piraeus en Rafina, en met de eilanden Andros, Syros en Mykonos, en bijna alle van de Cycladische eilanden.