Sorry, de service Tanger Med - Livorno is niet langer beschikbaar.
...

Overtochten naar Tanger Med - Livorno

De dienst Tanger Med - Livorno werd verzorgd door Grimaldi Lines.

De route Tanger Med - Livorno wordt niet langer verzorgd en er zijn helaas geen directe alternatieven tussen Marokko en Italië. Bezoek onze route, haven, bestemming of veerbootmaatschappij pagina's voor de beschikbare alternatieven, of klik op de links op deze pagina voor meer informatie.

Voor de duizenden beschikbare routes kunt u terecht op onze zoekpagina.

Gemiddelde Tanger Med Livorno tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Tanger Med Livorno boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Tanger Med Gids

De vrachthaven van Tanger-Med ligt op ongeveer 40 km ten oosten van de stad Tanger in Marokko. De haven is in 2007 geopend en is een van de grootste havens in de Middellandse Zee en in Afrika. De tweede fase van de ontwikkeling van de haven begon in 2009 met het oog op de toenemende vraag naar de diensten van de haven voldoen. De haven behandelt ook het passagiersverkeer die is ondergebracht in de nieuwe passagiersterminal, die de stad van de haven van Tanger vervangen als de bestemming voor veerboten die vanuit Europa. Faciliteiten in de nieuwe terminal onder andere een wisselkantoor, een kleine winkel, een café en geldautomaten.

De geschiedenis van Tanger is beïnvloed door de vele verschillende beschavingen en culturen die de stad hebben geregeerd sinds de 5e eeuw voor Christus. Tussen de periode van het zijn een strategische Berber stad en dan een Fenicische handelscentrum voor de onafhankelijkheid tijdperk rond de jaren 1950, Tanger was een toevluchtsoord voor vele culturen. In 1923, werd Tanger geacht internationale status door buitenlandse koloniale machten, en werd een bestemming voor veel Europese en Amerikaanse diplomaten, spionnen, schrijvers en zakenlieden.

Livorno Gids

De Italiaanse stad Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. Veel cruiseschepen bezoeken Livorno want het is de maritieme toegangspoort tot de regio Toscane. De stad is ook een belangrijke ferry terminal. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar Toscane de belangrijkste toeristische bestemmingen van Florence, Pisa, Lucca en Siena. Livorno is ontworpen als een "Ideaal stad" tijdens de Italiaanse Renaissance, toen het werd geregeerd door de groothertog van de Medici-familie. Belangrijkste toevoegingen zijn ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti aan het eind van de 16e eeuw. De Medici poort werd over het hoofd gezien en verdedigd door torens en forten die leidt naar het centrum van de stad. Net als veel andere Italiaanse steden, werd Livorno eens omringd door stadsmuren die gebouwd werden om zijn burgers te beschermen tegen indringers. Veel van deze oude muren zijn nog steeds te zien en zijn zeker een bezoek waard.

De haven beschikt over moderne faciliteiten, waaronder rolstoelhellingen en toiletten en douche faciliteiten voor reizigers. De andere faciliteiten zijn onder andere bars, restaurants, reizigersinformatie service kiosks, een conferentiecentrum en een wachtruimte. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.