Tallink Silja

Tallink Silja verbindt u met beste bestemmingen in de Baltische regio waaronder Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland -eilanden.

Met een moderne vloot, uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van de prachtigeTallink Silja schepen. Overtochten variëren van hoge klasse cruises tot korte betaalbare tochten en van onvergetelijke vakantie ervaringen tot zakelijke reizen.

Tallink Silja staat bekend om haar winkels aan boord en is de enige rederij die regelmatig de top 10 belastingvrije verkopers biedt, een lijst die meestal gereserveerd is voor de grootste luchthavens ter wereld.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Tallink Silja routes

Tallink Silja klantenrecensies.

19
 • "Direct ferries, Tallinn-Helsinki"

  Geboekt eenvoudig en snel zonder problemen. Geen voertuig bij ons, wel lange wandeling van de terminal naar de boot, maar met weinig bagage prima te doen.

  'Anonieme' reiste met Tallink Silja aan boord de Tallink Superstar

  Lees meer Lees minder
 • "Een reisje naar Finland"

  Een leuke trip met veel voorzieningen.

  'Jurjen' reiste met Tallink Silja aan boord de Galaxy

  Lees meer Lees minder
 • "Mooie tocht met de Silja Seremade"

  Leuke ontvangst met een goede fotograaf die leuke foto"s maakt, Mooie hut, beter dan verwacht voor economy class. Ruime bedden met goede matrassen, zeer comfortabel. Aan boord leuk entertainment en zeer redelijke prijzen. Vriendelijk personeel. Mooi schip, luxe ingericht.

  'Anonieme' reiste met Tallink Silja aan boord de Silja Serenade

  Lees meer Lees minder
 • "alles prima in orde !"

  Eerste keer boeking via directferries. Administratie vooraf was correct en ter plaatse was het zeer eenvoudig om boardingpas te bekomen. Reis gemaakt met de Superstar . Prima schip met prachtig panoramisch uitzicht vanuit de bar.

  'Ronny' reiste met Tallink Silja aan boord de Tallink Superstar

  Lees meer Lees minder