Tallink Silja klantenrecensies
Bekijk onze meest recente klantenrecensies
Bekijk meer Tallink Silja klantrecensies op onze route en schip pagina's.

"goed geregeld"

Beoordeeld op 05 augustus 2013 door Harry

ik heb geen andere woorden dan, dat de hele trip perfect verlopen is ! wel is het zaak ff het juiste adres van de haven op te zoeken, zodat je direct bij de juiste terminal aankomt (staat overigens overal met borden aangegeven)

'Harry' reiste met Tallink Silja aan boord de Galaxy

"Aangename trip"

Beoordeeld op 31 juli 2013 door Edward

We hadden een aangename bootreis. Er waren genoeg voorzieningen op de boot om de 2u op een aangename manier door te brengen.

'Edward' reiste met Tallink Silja aan boord de Tallink Superstar

"overtocht Stockholm-Tallinn"

Beoordeeld op 18 juli 2013 door Anonieme

De inchecktijd van 2 uur voor vertrek is wel erg lang. Het boarden ging heel snel. De hut was prima. Dat geldt ook voor het diner- en ontbijtbuffet. Onze auto stond toevallig vlak naast 2 kabels (vet) waarmee het autodek wordt opgetrokken. Bij het uitstappen werd onze kleding met vet besmeurd en daardoor niet meer bruikbaar! Waarom niet een bescherming om de kabels gedaan? Jee ziet die kabels pas als het te laat is omdat de auto er direct naast staat.

'Anonieme' reiste met Tallink Silja

"Mijn eerste autoreis naar Finland"

Beoordeeld op 13 juli 2013 door Jan.g.a.

Als je vanaf Nederland komt en je hebt de ellende van de Duitse autobahn gehad, (ongevallen,bouwstelle,etc.)dan ligt er een mooie reis voor de boeg.Waarna je in Stockholm op de boot van Silja line(Serenade)lekker kunt uitrusten en genieten van de faciliteiten en entertainment aan boord.Het varen is bij normaal weer zo goed als niet merkbaar,alleen als er s nachts een tussenstop wordt gemaakt,zal men er mits niet doodmoe,er wakker van worden.Maar in het algemeen een fijne trip,lekker eten,en keuze uit verschillende restaurants,winkels,zwemgelegenheid etc.Doch als men slecht ter been is,of ouder,is het reizen met E Class niet echt prettig ivm de aanwezige stapelbeddden,en kan het geklauter toch voor de nodige problemen zorgen.Maar al met al toch een aanrader

'Jan.g.a.' reiste met Tallink Silja aan boord de Silja Symphony/Silja Serenade

Tallink Silja verbindt u met beste bestemmingen in de Baltische regio waaronder Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland -eilanden.

Ontdek het leven aan boord van de schepen van Tallink Silja via:
Met een moderne vloot, uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van de prachtigeTallink Silja schepen. Overtochten variëren van hoge klasse cruises tot korte betaalbare tochten en van onvergetelijke vakantie ervaringen tot zakelijke reizen.

Tallink Silja staat bekend om haar winkels aan boord en is de enige rederij die regelmatig de top 10 belastingvrije verkopers biedt, een lijst die meestal gereserveerd is voor de grootste luchthavens ter wereld.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.


Tallink Silja

Tallink Silja havens

Ålandeilanden

Estland

Finland

Letland

Zweden

Tallink Silja Routes

Ålandeilanden < > Estland

7 Avaarten / Week
Reistijd: 9 uur

Ålandeilanden < > Finland

Ålandeilanden < > Zweden

Estland < > Finland

Estland < > Zweden

Finland < > Zweden

Letland < > Zweden

© Direct Ferries Ltd