Tallink Silja

Tallink Silja verbindt u met beste bestemmingen in de Baltische regio waaronder Finland, Estland, Letland, Zweden en de Aland -eilanden.

Met een moderne vloot, uw vakantie begint zodra u aan boord stapt van de prachtigeTallink Silja schepen. Overtochten variëren van hoge klasse cruises tot korte betaalbare tochten en van onvergetelijke vakantie ervaringen tot zakelijke reizen.

Tallink Silja staat bekend om haar winkels aan boord en is de enige rederij die regelmatig de top 10 belastingvrije verkopers biedt, een lijst die meestal gereserveerd is voor de grootste luchthavens ter wereld.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tallink Silja dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Alle Tallink Silja routes

Tallink Silja klantenrecensies.

14
 • "Mooie overtocht"

  Wij vonden het een goed georganiseerde binnenkomst met de camper. Een economische hut was daarbij en die zag er tip-top uit. Alles was er aanwezig.Voor ons alleen volgende keer een hut boven ( voor het gevoel fijner).Wij hebben ons ogen uitgekeken op het schip; winkelstraat, div. bars, catering, tax-free ( was voor ons Nederlanders niet rendabel)Karaoke, optredens, casino etc. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.We zijn op tijd uitgevaren en hebben zeker 3 uur lang langs de eilanden gevaren voor we op open zee zaten; Prachtig!! Nu hadden wij wel een zwoele avond/nacht en dus rustig weer.

  'J.A.M.Kouwenhoven' reiste met Tallink Silja aan boord de Silja Symphony

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht Turku Stockholm"

  We hadden op de nachtboot een fantastische hut zeer goede faciliteiten de reis is perfect.

  'Johan' reiste met Tallink Silja aan boord de Baltic Princess

  Lees meer Lees minder
 • "Vaartocht"

  Op een schip als dit is het milieuvriendelijk reizen en terwijl je reist kom je toch verder. De restaurants zijn plezierig en het bedienend personeel vriendelijk, het is ons goed bevallen.

  'Staal' reiste met Tallink Silja aan boord de Isabelle

  Lees meer Lees minder
 • "Tallink Silja is Ok"

  We booked the Turku-Stockholm night-boat in advance via internet,no problems. Route information in Turku to the Incheck at the harbour is clearly signed. Incheck without printed reservation was no problem, this took only 2 minutes. On board, the cabin was just cleaned and OK. At night you should consider some young (and older) people spending the night drinking and talking loud. going off board is communicated clearly, also in English. Remember to enjoy the leave and arrival at either Turku and Stockholm, esspecially at sunset and Sunrise!

  'Anonieme' reiste met Tallink Silja aan boord de Baltic Princess

  Lees meer Lees minder